Fritz, negativ și la al doilea test Covid-19

Primarul Timișoarei a anunțat că în urma repetării testului menit să depisteze coronavirusul, rezultatul a fost unul negativ. Dominic Fritz spune însă că încearcă să limiteze și în perioada următoarele întâlnirile față în față. 

“După două zile de muncă la domiciliu, am făcut încă un test azi (n.r, vineri) și a ieșit tot negativ. Le-am făcut din precauție: nu am fost contact direct pentru că am purtat masca. O să încerc și în următoarele săptămâni să țin cât de multe întâlniri online și să încurajez colegii să lucreze în schimburi și de acasă. Am trecut din nou pe lângă virus, iar ceea ce mă ține în siguranță este portul măștii. V-o recomand.”, a transmis Dominic Fritz.

În 7 octombrie, Dominic Fritz intra pentru prima dată în izolare, după ce s-a întâlnit cu o persoană confirmată cu Covid-19. Rezultatul testului a fost negativ.

De această dată, Fritz a intrat în izolare după ce viceprimarul Lațcău și secretarul primăriei au fost confirmați pozitiv.

CITEȘTE ȘI: Viceprimarul Timișoarei și secretarul primăriei, confirmați cu coronavirus

„Colegii mei evoluează bine. Ruben îmi spune că are doar dureri de mușchi, se odihnește, dar speră că de săptămâna viitoare va putea să lucreze de acasă.”, a precizat Fritz.

Lațcău a participat cu o zi înainte de anunțul cu privire la îmbolnăvire la ședința festivă a Consiliului Local Timișoara organizată la 31 de ani de la Revoluția din 1989.