UPDATE. Dominic Fritz intră în izolare după ce s-a întâlnit cu o persoană confirmată cu COVID 19. Rezultatul testului

Primarul ales al Timișoarei a decis să se autoizoleze, după ce a aflat că o persoană cu care s-a întâlnit în urmă cu două zile a fost confirmată cu coronavirus. 
„Luni m-am întâlnit cu o persoană care a aflat aseară că are Covid-19. Am purtat mască, am păstrat distanța, sunt bine. Dar, ca o măsură de precauție și pentru a elimina orice risc, am decis să mă auto-izolez. Am făcut un test azi dimineață și voi rămâne acasă, în așteptarea rezultatului. Voi repeta testul pentru mai multă siguranță, la sfârșitul acestei săptămâni. În timpul ăsta voi continua să lucrez cu echipa mea la pregătirea preluării mandatului și voi ține întâlniri oficiale online. Vă țin la curent!”, a scris Fritz pe Facebook.

Marți, Dominic Fritz a avut mai multe întâlniri, la Timișoara, cu prefectul de Timiș, directorul DSP și conducerea Spitalului de Boli Infecțioase „Victor Babeș”.

UPDATE 
Dominic Fritz a anunțat că a primit rezultatul testului COVID 19. Acesta e negativ.
„Am primit rezultatul testului de azi dimineață, e negativ. Voi rămâne în autoizolare voluntară până la un al doilea test pe care îl voi face la sfârșitul săptămânii. Subliniez că datorită faptului că amândoi am purtat mască, ancheta epidemiologică a stabilit că nu am fost «contact direct». Recomandarea mea pentru voi toți este să purtați mască și să păstrați distanța oriunde puteți, chiar și când sunteți cu prieteni sau colegi. Șansele ca în următoarele luni să intrați în contact cu o persoană infectată sunt mari și singura cale să evitați carantina obligatorie este să respectați acele reguli”, a scris Fritz pe Facebook.