Un tânăr din Caransebeș a fost reținut pentru viol!

Un bărbat a intrat abuziv în curtea casei unei femei din zona Buchin, localitate învecinată Municipiului Caransebeș și, sub amenințare a întreținut relații sexuale cu aceasta. Bărbatul a fost prins de oamenii legii. 

Fapta a fost comisă ieri, 6 octombrie, în jurul orei 16.00, când bărbatul de 36 de ani s-ar fi deplasat la sălașul femeii de lângă Buchin, ar fi pătruns în curtea casei, deși victima i-a cerut să plece și sub amenințare cu un obiect tăietor-înțepător, ar fi forțat-o pe aceasta să întrețină relații sexuale cu el. După comiterea faptelor, acesta ar fi părăsit locuința, fiind identificat în scurt timp de polițiști și condus la sediul Poliției pentru cercetări.


Tânărul a fost reținut la scurt timp, iar polițiștii de la Secția 2 Poliție Rurală Caransebeș, sub coordonarea procurorului de la Parchetul de pe lângă Judecătoria Caransebeș, continuă cercetările sub aspectul săvârșirii infracțiunilor de viol și violare de domiciliu. Violatorul a fost introdus în Centrul de Reținere și Arestare Preventivă al Inspectoratului, iar în cursul zilei de astăzi va fi prezentat judecătorului de drepturi și libertăți, din cadrul Judecătoriei Caransebeș.
 

leader board 728 x 90 px