Un tânăr din Caransebeș a fost reținut pentru viol!

Un bărbat a intrat abuziv în curtea casei unei femei din zona Buchin, localitate învecinată Municipiului Caransebeș și, sub amenințare a întreținut relații sexuale cu aceasta. Bărbatul a fost prins de oamenii legii. 

Fapta a fost comisă ieri, 6 octombrie, în jurul orei 16.00, când bărbatul de 36 de ani s-ar fi deplasat la sălașul femeii de lângă Buchin, ar fi pătruns în curtea casei, deși victima i-a cerut să plece și sub amenințare cu un obiect tăietor-înțepător, ar fi forțat-o pe aceasta să întrețină relații sexuale cu el. După comiterea faptelor, acesta ar fi părăsit locuința, fiind identificat în scurt timp de polițiști și condus la sediul Poliției pentru cercetări.


Tânărul a fost reținut la scurt timp, iar polițiștii de la Secția 2 Poliție Rurală Caransebeș, sub coordonarea procurorului de la Parchetul de pe lângă Judecătoria Caransebeș, continuă cercetările sub aspectul săvârșirii infracțiunilor de viol și violare de domiciliu. Violatorul a fost introdus în Centrul de Reținere și Arestare Preventivă al Inspectoratului, iar în cursul zilei de astăzi va fi prezentat judecătorului de drepturi și libertăți, din cadrul Judecătoriei Caransebeș.