Viceprimarul Timișoarei și secretarul primăriei, confirmați cu coronavirus

casinoherculane by sungarden alv bannerexpressbanat resita 1000x100px ian24

Ruben Lațcău și Caius Șuli, secretarul general interimar al primăriei, au fost diagnosticaţi cu coronavirus, anunță Primăria Timișoara. Secretarul prezintă simptome ușoare, viceprimarul este asimptomatic. Dominic Fritz a primit un rezultat negativ la un test realizat miercuri-seară, dar a decis să lucreze de acasă în următoarele zile, ca măsură de precauție. Primarul va repeta testul la sfârșitul săptămânii.

Primăria anunță că nu este sigur, deocamdată, dacă între cele două cazuri există o legătură. Atât Lațcău, cât și Șuli au purtat mască și au păstrat distanța socială.

„Întâlnirile pe care le-am programat pentru această săptămână vor avea loc pe zoom, iar dosarele le voi primi la semnat, în continuare, pentru ca activitatea primăriei să nu fie perturbată. Știu că se apropie Crăciunul și am vrea, pentru un timp, să uităm de toate grijile anului acesta. Dar, din păcate, tocmai pentru că se apropie Crăciunul trebuie să fim mai atenți. Să purtăm masca, să păstrăm distanța, să evităm întâlnirile nenecesare, ca să fim bine de sărbători.”, a declarat primarul Timișoarei, Dominic Fritz.

promovare banner maxagro Muzeul TM

Primăria Timișoara a implementat în urmă cu o lună un program de lucru decalat, conform reglementărilor în vigoare, dispenserele cu dezinfectant sunt amplasate la fiecare etaj, iar portul măștii este obligatoriu în instituție. Aseară s-a efectuat o dezinfecție pe palierul pe care se află birourile viceprimarului, secretarului și primarului, iar tot personalul angajat pe palierul respectiv va fi testat preventiv.

STPT job 1000x200
/** clever pariuri **/ /** sfarsit clever **/