FOTO/VIDEO: Rosso-nerii, eliminați din Cupa României

Voinţa Lupac şi FCM 2012 Reşiţa au terminat la egalitate, 1-1, primele 90 de minute de joc. În prelungiri nu a înscris nimeni, astfel că, s-a ajuns la loviturile de departajare. Aici s-a impus Voinţa, cu 3-2, şi merge mai departe.

[slickr-flickr search=”sets” set=”72157630858656946″]

leader board 728 x 90 px

Comments

 1. Rossonero says:

  O ECHIPĂ REŞIŢEANĂ alcătuită în majoritate din jucători „mercenari” de la universitatea cluj ii, bihorul beiuş, fc bihor, naţional sebiş, corona braşov aduşi de managerul ex-ardelean Gică Barbu, a remizat 1-1 cu judeţeana REAL VOINŢA LUPAC, pierzând în final cu 3-4 după păliturile de osândă.

 2. suporter resita says:

  ce daca a adus barbu mercenari? mercenari adusi sunt peste ce avem noi in ograda proprie fara discutie. in alta ordine de idei ,lupacul a castigat cu o echipa formata tot din mercenari asa ca nu va luati aiurea de barbu. daca e sa fie cineva vinovat de aducerea mercenarilor sunt antrenori de la centru. cine ar putea sa joace de la juniori mai bine ca noi veniti ? republicani au pierdut cate 5 -0 la categoria lor de varsta .daca ar juca la seniori ce scoruri ar fi ? vedeti copii nostri la gloria ? tot cate 7-8 boabe meci de meci. asa ca rautaciosilor lasati in pace pe bobar si barbu si trageti mai bine la ce juniori au scos potocianu,roco, atodiresei si ceilalti.

 3. doar ros negru says:

  Multa rautate din partea unor oameni. Cei mai inversunati suporteri pot avea rabdare dar suporteri de rezultat nu. Respect Bobar ! Bafta Barbu ! Hai Resita !

 4. rossonerul86 says:

  Bine ca a venit si primul meci oficial, si acuma toata lumea loveste in Barbu, sa nu uitam ca marele antrenor Leo Doana a avut sub indrumare juniorii Republicani 1 si i-am trimis la Gloria sa joace meci de meci si s-a vazut, Beius-gloria 9-0, Corvinul-gloria 5-0, Gloria-Timiosara II 1-5, mai continui…….dar, sa lovim in cei de la Metalu putem, de ce nu avem putina rabdare si vedem dupaia eu zic cu echipa pe care o avem putem termina in primele 3-4-5 locuri si cu ajutorul lui Dumnezeu poate sa jucam la anul in divizia B, i-a ganditiva voi, Potocianu ce jucatori a dat pentru echipa mare, Atodiresei cand potocianu si-a vandut un jucator si a mancat banii si in club au intrat foarte putini, de ce??? pentru ca-i un ……… lasa-ti echipa in pace, numai fiti rautaciosi. Mereu in suflet doua culori, Rosu si Negru.

 5. Rossonero says:

  De ce au pierdut juniorii A TOATE meciurile in turneul interimediar cu primele 6 echipe cu o-3??
  Vezi: http://frfotbal.ro/index.php?competition_id=40&season=0&serie_id=557&etapa_id=7054
  Intrebaţi-l pe Bobar şi o să cădeţi pe … spate!!! Bobar “MASĂVERDE”!!
  La Gloria tot Bobar a dat junioriciurucuri pentru a lua de acolo tot … ciurucuri de judeţ dar seniori!!

 6. resita ros neagra says:

  bobar a trimis republicani A sa joace pentru republicani B si de aici scorurile de 0-3. conteaza ? am fi luat titlu ? ideea e ca jucand la un nivel mai inalt republicanu B au avut parte de jocuri mai tari,de experienta. prin aceste meciuri sa vazut si valoarea antrenorului si a copiilor nostri prin meciuri pierdute cu 4 sau 5 -0. ce sar intampla daca acesti pustani ar juca pentru seniori ? nu au facut fata la republicani dar mai la echipa mare ? acesta este motivul de ne dorim mercenari. jucatori nostri au dus gloria in D ,jucatori nostri mihaila.beica. sile,utiu. oncica,doana au tinut fcm-ul pe locul 8 in c.multumit de locul 8 ?
  bobar … MASAVERDE… a avut realizari in VD in plina criza ce nu au avut multi presedinti de la noi sau aiurea in vremuri bune. enumeram … inscrierea echipei in div C , sala de forta.sauna ,scaunele , terenul mic sintetic si cel mai important, mizerabilul teren de zgura transformat in sintetic. bobar mai este si membru in CE al FRF si astfel demonstrea ce valoare are ,valșoare la care voi dusmani nu puteti decat visa. hai pa ! forza resita !