Rosso-nerii joacă primul meci oficial cu Gică Barbu pe banca tehnică

FCM 2012 Reşiţa, noua echipă din Valea Domanului, joacă astăzi, de la ora 17.30, pe terenul formaţiei de liga a patra, Voinţa Lupac, într-un meci din faza preliminară a Cupei României la fotbal.

Clubul-fanion al judeţului a fost reorganizat, după cerinţele obligatorii ale FRF, UEFA şi FIFA. Echipa joacă din acest sezon sub titulatura de FCM 2012 Reşiţa şi va fi condusă de pe banca tehnică de Gică Barbu, antrenor care mai are câteva promovări la activ. “Mi-am dorit de mult să-l aduc la Reşiţa pentru că am fost sub comanda lui şi ştiu că e genul de antrenor de care avem nevoie. Îl recomandă în primul rând rezultatele, dar pune mare preţ pe disciplină şi noi avem nevoie de o schimbare de atitudine”, a explicat Bobar motivele pentru care l-a ales pe Barbu. În al doilea rând, lotul de jucători a suferit şi el numeroase modificări. Giurcanu, Mihăilă, Jaravete, Cristi Pop, Marius Pop, Oncică şi Beică s-au despărţit de Valea Domanului, în locul lor apărând deocamdată opt jucători noi, dar vor mai veni şi alţii până la startul campionatului. Stoica îi va face concurenţă lui Haidău între buturi, iar Blaga (U Cluj II), Bogman (Bihorul Beiuş), Tecsi (U Cluj II), Bârsan (FC Oradea), Belvaru (Naţional Sebiş) şi Câmpeanu (Corona Braşov) ar trebui să dea o altă forţă echipei.

Primul test oficial al sezonului pentru Barbu şi echipa lui e astăzi, la meciul de Cupă. “Nu am avut prilejul pentru aa trage până acum prea multe concluzii. Mă interesează să mergem mai departe în Cupa României, asta e clar. Vreau să integrăm jucătorii, să avem cât mai multe meciuri până la startul campionatului, pentru a putea lega echipa”, a declarat Gică Barbu.

leader board 728 x 90 px

 

Comments

  1. Rossonero says:

    O ECHIPĂ REŞIŢEANĂ alcătuită în majoritate din jucători „mercenari” de la universitatea cluj ii, bihorul beiuş, fc bihor, naţional sebiş, corona braşov aduşi de managerul ex-ardelean Gică Barbu, a remizat 1-1 cu judeţeana REAL VOINŢA LUPAC, pierzând în final cu 4-5 după păliturile de osândă. Întrucât se cheltuie bani din buzunarul contribuabililor, rugăm transparenţa contractelor cu jucătorii localnici (câţi o fi rămas).