FOTO/VIDEO: Spirala Yang, la Herculane

explo 1000x200

Prima spirală organizată de membrii Mişcării de Integrare Spirituală în Absolut (MISA) în cadrul Taberei Internaţionale de Yoga de la Băile Herculane de anul acesta a adunat pe Platoul Coronini un număr mai mic ca de obicei de yoghini.

Spirala Yang a înlănţuit pentru meditaţie aproximativ 1.400 de yoghini, prezenţa acestora în staţiunea de pe Valea Cernei fiind mai redusă decât de obicei. Reprezentanţii MISA aşteaptă însă ca numărul să crească în partea a doua a taberei care durează două săptămâni. În spirala din seara de sâmbătă s-a aflat şi o vedetă, cunoscută de mai multă vreme ca fiind adepta lui Bivolaru. Este vorba despre celebrul solist Edward Maya, care a descoperit yoga cu ajutorul lui Sting. Maya a mărturisit că artistul britanic l-a învăţat să facă sex ore întregi, fără pauză. Solistul român a atras atenţia pentru că le ţinea de mână pe cele mai frumoase două yoghine din grup. Maya a încercat să treacă neobservat, a purtat aproape în permanenţă ochelari de soare, dar a fost în zadar.

În altă ordine de idei, tabăra yoghinilor se desfăşoară fără niciun fel de probleme. Echipele mixte formate din poliţişti şi jandarmi au grijă ca liniştea frumoasei staţiuni de pe Cerna să nu fie tulburată şi yoghinii să nu fie deranjaţi de nimeni şi nimic în acţiunile lor, a dat asigurări Ştefan Radu, comandantul Poliţiei din Băile Herculane. Primarul Nicuşor Vasilescu a ţinut să dezmintă zvonurile potrivit cărora anul acesta ar fi ultimul în care yoghinii vin să se integreze în absolut la Herculane. „Nu e adevărat, membrii MISA sunt nişte turişti foarte disciplinaţi, nu au creat niciodată niciun fel de probleme, şi sosirea lor în fiecare an reprezintă o gură de oxigen pentru staţiune. Vor veni şi la anul, cu siguranţă”, a declarat Vasilescu.

[slickr-flickr search=”sets” set=”72157633365526682″]

banner 970 x 250

Comments

  1. ALEXANDRU NEMOIANU says:

    Este vorba de integrarea in tampenia absoluta.Nu cumva participa si Gigi Becali?