Gong Fest vine la Reşiţa. Vezi aici programul!

po 1000x100px (3)

Faptul că în orașul de pe Bârzava vin cele mai renumite trupe de teatru independent din țară a ajuns la urechile tuturor. Mai mult decât atât, deja s-au epuizat abonamentele pentru cele cinci zile de spectacole. Însă pentru cei care încă nu s-au hotărât la ce spectacole să meargă, mai jos este prezentat întregul program și prețul biletelor.

Festivalul de teatru independent Gong Fest debutează pe 8 mai, de la ora 19:00, cu piesa „Iadul este o amintire fără puterea de a mai spune ceva”, jucată de actorii Universității de Arte Teatrale Târgul Mureș, în sala Casei de Cultură a Sindicatelor, prețul biletului fiind 20 de lei. Cei care preferă un spațiu neconvențional de spectacole, pot urmări în aceeași seară, la Beer House, de la ora 21:30, spectacolul  independent „Nu de gât”, de Mihai Ignat, regia artistică semnată de Cătălin Chirilă, prețul biletului de intrare – 10 lei.

A doua zi de festival aduce pe scena Casei de Cultură din oraș, tot de la ora 19:00, piesa „Hurem-condiția umană”, jucată de Compania de Teatru „Dans-Microbis” Sibiu; intrarea – 20 de lei. Seara, la Beer House, de la ora 21:30, se va juca spectacolul actorului reșițean Dan Mirea „Fetița cu bricheta”, prețul biletului fiind tot 10 lei.

tm4ua media express de banat (100x1000px)

În cea de-a treia zi, pe 10 mai, actorii Teatrului Național Târgu Mureș se joacă la Casa de Cultură Reșița de-a „Căsătoria”, de la ora 19:00, cu prețul de intrare 30 de lei, iar de la 21:30, la berăria din oraș se va pune în scenă piesa „Fericiți cei ce nu mai speră”, un spectacol independent pe care îl puteți urmări cu 10 lei biletul.

Masteranzii de la U.N.A.T.C. vin să-și demonstreze atât talentul, cât și cunoștințele căpătate pe parcursul facultății de actorie. Ei pun în scenă piesa „Suntem ceea ce iubim”, în penultima zi de festival, sâmbătă, 11 mai, de la ora 19:00, la Casa de Cultură, prețul biletului fiind 20 de lei. Seara aduce spectatorilor de la Beer House, pentru doar 10 lei, piesa „Home for sale”, tot un spectacol independent, ce va începe la 21:30.

Și, în sfârșit, în 12 mai, când zilele de teatru se vor încheia, ultimii care vor încânta publicul reșițean vor fi actorii de la Teatrul „Șapte București”, cu piesa „Lovitura”, când vor da o lovitură de grație în Casa de Cultură, pentru 20 de lei intrarea. În ultima seară de teatru neconvențional de la Beer House, Teatrul „Tabu” din București va aduce în fața spectatorilor piesa „Întoarcerea de acasă cu Iulia Popescu”, de la 21:30, iar intrarea este 10 lei.

banner 970 x 250