FOTO/VIDEO: Pană peste Napoli, Reşiţa peste Craiova lui Mititelu!

Metalul Reşiţa câştigat astăzi, pe stadionul din Valea Domanului, cu 1-0 (0-0), meciul cu FC Universitatea Craiova, prin golul marcat de Staicu.

Marian Pană a pregătit excelent jocul cu oltenii şi reşiţenii au obţinut o victorie meritată, după cum recunoştea la finele partidei şi tehnicianul italian Nicolo Napoli. Antrenorul Reşiţei le-a cerut elevilor săi să pună în permanenţă presiune pe adversar, să împingă jocul cât mai mult în terenul adversarilor şi să joace pe spaţii mici. Rosso-nerii au fost mereu primii la minge, s-au dublat excelent şi i-au pus în dificultate pe oaspeţi, aceştia abuzând de mingi lungi care nu le-au folosit nici lui Baird şi nici lui Stoianof, în partea a doua a jocului.

Metalul a început în forţă şi ar fi putut deschide scorul încă din minutul trei. Şutul lui Neagoe a fost respins însă de Hotoboc în bara transversală. Cu zece minute înainte de pauză, a venit rândul lui Pascal să fie ocrotit de bară la şutul lui Mârzeanu. Staicu a ratat pentru Reşiţa ultima mare ocazie de gol a primei reprize, când a greşit ţinta dintr-o poziţie favorabilă. S-a revanşat însă la trei minute după pauză, când a driblat în careul oltenilor mai mulţi jucători, inclusiv pe portarul Hotoboc, şi a deschis scorul. Universitatea a riscat mai mult din acel moment, dar tot reşiţenii au fost mai periculoşi. Octavian Vasile a profitat de spaţiile lăsate şi a zburdat când pe dreapta, când pe stânga, punându-i în situaţii ideale pe Neagoe, Breşneni sau Mureşan. Niciunul nu a reuşit să-l bată pe Hotoboc, dar cum Ştiinţa a dat o replică palidă, Metalul a luat trei puncte şi a urcat pe patru în clasament, la egalitate de puncte cu adversara de azi.

Comments

 1. LuxPhotoFuchs says:

  Excelent articolul scris de un profesionist, concis, la obiect, ilustrat maiastru si video si foto dar mai ales prompt postat! Acelasi lucru se poate spune si despre declaratia concisa, la obiect a antrenorului Marian Pana care, iata, folosindu-i pe Staicu si Bresneni culege o a doua victorie impotriva oltenilor, prima fiind cea obtinuta de baietii lui Bosca.

 2. LuxPhotoFuchs says:

  Nu mai putin de 9 (noua) jucatori olteni in jurul autorului golului MARIUS STAICU incearca sa se opuna sutului care a adus o victorie meritata. Fotografia apartine expressdebanat!

 3. LuxPhotoFuchs says:

  Nu mai putin de 8 (opt) jucatori olteni in jurul autorului golului MARIUS STAICU incearca sa se opuna sutului care a adus o victorie meritata. Fotografia apartine expressdebanat!

 4. LuxPhotoFuchs says:

  Dl. Sodanca ti-a corectat materialul, iar tu nu ti-ai cerut scuze! Stanciule, nu mai tine mainile in buzunare ca ajungi sa scrii aiureli ca si colegul tau de redactie!