FOTO. Taxele și impozitele au intrat în asfaltul din Zona Gării!

Administrația locală din Oravița a încheiat pentru moment una dintre cele mai importante lucrări de infrastructură din oraș. Primarul Dumitru Ursu spune că tot orașul va trece prin aceleași schimbări, dar le cere oamenilor să aibă răbdare pentru că toate se fac pe rând.

În această toamnă, Primăria Oravița a demarat și finalizat o amplă investiție de infrastructură. Potrivit autorităților publice, pentru moment asfaltarea s-a oprit pentru că urmează sezonul ploios, însă va continua la anul.

„Acum 30 de ani s-a turnat asfalt ultima dată pe Strada Zona Gării! Am avut foarte multe reacții pozitive și aprecieri. Le mulțumesc tuturor, dar vreau să vă spun că, în opinia mea, aceasta este starea de normalitate. Asta ar fi trebuit să facă fiecare primar înaintea mea. Pe rând, vom aduna bani la bugetul local și vom asfalta toate străzile din Oravița. Cu răbdare, la fel ca într-o gospodărie, și pe rând, în ordinea priorităților, vom lucra peste tot. Fondurile pe care le-am folosit sunt din taxele și impozitele plătite de cetățeni, astfel încât aceștia să poată trăi civilizat de pe urma încasărilor făcute”, a declarat Dumitru Ursu, primarul orașului Oravița.

Edilul-șef spune că nu va contracta niciun credit în acest sens, ci se va baza pe încasările la buget, dar și pe fondurile europene alocate la capitolul infrastructură în ciclul de finanțare 2014-2020.

Cetățenii dau tonul!
În ceea ce privește lucrările de apă-canal care le-au creat atâtea probleme locuitorilor, oficialii Primăriei Oravița explică faptul că vor schimba modalitatea de semnare a recepției.Vom face liste pe zone, iar eu voi fi ultimul care va semna recepția. Dacă toți locuitorii vor spune că sunt mulțumiți de modul în care s-a adus carosabilul la starea inițială, voi fi și eu. În caz contrar, nu le voi semna recepția”, a spus primarul.

Zona Gării nu este prevăzută pentru lucrări de apă-canal, astfel că startul la reabilitare s-a dat de acolo. Semnalizarea va fi făcută în primăvară, atunci când va fi gata întreaga investiție, realizată din banii locuitorilor, exclusiv din bugetul local.

Comments

 1. @ says:

  CORECT NU SUNT UN MARE FAN AL PRIMARULUI DAR CE A SPUS AICI ARE 100 % DREPTATE .

 2. gigi says:

  si pina acu unde or intrat banii? in buzunarele primarului prin concerte su intermediari? se apropie campania d-aia se afla si bani

 3. @ la patrat says:

  ASA-I! ASTA-I BUN DE EURO-PRIMAR IN ORASUL ALA CU DENUMIRE RUSINOASA DIN CROATIA.ADICA IN TRADUCERE,PRIMARUL P… CU 2 DE I!!!

 4. ursu si asfaltul says:

  Dar unde-s oare taxele din ultimii 3 ani ?? Unde, bre oano ? dupa mintea lui, daca isi da craci in dos acum, pe ultima suta, el mai crede ca o sa punem botu la nemernicia voastra si incompetenta lui? Oravitenii sunt satui, le-au ajuns si mizeria si canalizarea APROBATA DE EL si pilele angajate in primarie si leprele din presa care o sug cu un cent pe minut. ORASUL E IN DESCOMPUNERE SI EL FACE MUZEE :)))) OANA, MAI ARATA-NE POZE CU PRIMARUL SI ASFALTUL !

 5. ASA E says:

  N-a facut asta nimic, a devastat orasul, cel mai incompetent primar din istoria orasului. E haos in oras si el nu face nimic.

 6. west says:

  Cam subtite daca aduni nici 1 km de asfalt nu e acolo

 7. panarama says:

  Trebuie sa inventeze apa rece care a disparut din oras !!!

 8. Oameni de bine says:

  Acelasi frustrat de pdl-ist,(panarama,west,@ la patrat,etc) vopsit in pnl-ist a scris toate comentariile negative despre primar.Muriti de ciuda ca v-a luat-o inainte actualul primar si ca a facut ce n-au facut toti predecesorii lui. Pacat ca se intampla sa avem ,,oameni” care pt interesul lor arunca cu mizerii politice in cine prinde,numai sa le fie bine.

 9. Oameni de bine says:

  Vine alegerile primare,tine-te bine! Cred ca va fi cea mai murdara campanie.

 10. Oameni de bine says:

  Vin alegerile primare,tine-te bine! Cred ca va fi cea mai murdara campanie.

 11. gaza says:

  :)) e haos in oras…..goga nu mai are bani nici de beutura,vrea sa vina la primarie sa-si adune haita si sa fure tot ce prinde

 12. Scarbit says:

  Stiu ca meritam mult mai mult decat am avut
  Stiu ca bulangiii de goga,milos,cherciu,boca ne-au furat cat au putut
  Dar peste tot si toate orice se va ivi
  Tarfele sunt tarfe si vor fi pan’ la sfarsit

 13. west says:

  CAM SUBTIRE DACA ADUNI TOATE DRUMULETELE ALEA NICI 1KM DE ASFALY=T ! DUOA 3 ANI CAM SUBTIRE !

 14. CALUL says:

  Blocurile ca dupa razboi casele sus in oras pica toate policlinica de mirul lumii stadionul de fotbal o cocina parcul central o mizerie etc etc

 15. CALUL says:

  Am uitat si de toate curvele si vagabonzii rupti de foame angajati in primarie !

 16. Clona says:

  Hai lasatima in plm ca nu sa fcaut nimic din 1990 in Oravita orasul e in cadere libera in curind va fi declarat comuna cu 3 blocuri anvelopate si 3 alei cu asfalt in 25 ani .Toti au urmarit interesele lor au bani de se caca pe ei si voi ati ramas saraci lipiti .

 17. Clona says:

  prostilor

 18. oameni de bine nu slugoi says:

  Cica nici nu calca in primarie cu saptamanile, de unde sa stie el cum arata orasul ?

 19. Marcel says:

  HAI NU O MAI DATI DE GARDURI ,VOI NU VEDETI CE FRUMOS FACURA LA SCOLI SI GRADINITE,DRUMUL DE BROSTENI,ETC. COMENTATI MEREU,DAR INAINTEA LUI ATI AVUT 12 ANI SA FACETI SI NU FACURATI NIMIC. ACUM COMENATI CA DE LUCRU NU VA PLACE SA MUNCITI,VRETI SA AJUNGA DIN NOU HOTII VOSTRI SI SA LINGETI DE LA EI BLIDURILE

 20. Relu says:

  Faceti cheta pt Goga ca nu mai are nimic din ce a furat.A manageriat prost firmele lui,a administrat prost 8 ani orasul.Saracutul,donati 6 lei noi in contul gogaion@hotdetara.ro

 21. ION says:

  Dar de Marcel Laza de ce nu pomeniti?De la PERSONAJUL asta a inceput decaderea Oravitei

 22. Salam says:

  Auzi cine mai candideaza : Sandu Carnati ,hahaha Carnati are ceva bani adunati pentru campanie,de cand fura de la Caind si porcareata si le-a bagat in faliment. Rusineee ,acolo erau cateva locuri de munca!!!!!!!

 23. Duhoare de Urs says:

  pfiuuuu ce duhoare de Urs si de javre pesediste primariste prin comentarile astea :::)))))))

 24. carici says:

  sa-i suge-ti cariciu lui Sandu Cirnati cu toti

 25. ursuletii says:

  Se rascoala ursuletii si ursuletele, angajati pe banii nostri sa nu faca nimic, s-o frece la stat si sa posteze la comanda, atat pot ei sa faca, intr-o lume normala erau maturatori de strada, in oravita sunt pfa. Dupa mandatul catastrofa, o sa-i ducem la casute.

 26. asfaltu electoral says:

  A pus asfaltu dupa 3 ani ca sa punem botu. orasu e ca dupa razboi praf si pulbere

 27. ZORO DIN FORVIZ says:

  CEL MAI TARE E AL OLTEANULUI CU FACURA SI BLIDURILE BA OLTENE AICI E BANATUL NU SE MULTIMESTE LUMEA CU UN DRUM SI 2 SCOLI FACUTE UITATE IN GENERAL IN CE HAL A AJUNS SATUL ASTA ORAVITA .

 28. Din Franta cu drag.... says:

  Ce tare 3 ani nu faci nimic si in ultimul an spoiesti 2 scoli si tragi 1km de asfalt sa se bucure prostimea din zona garii moldovenii nespalati si tiganii ce scormonesc in containere vai de mama voastra ati ajuns sa va bucurati si la un cos de gunoi pus in oras Lucrati ma timpitilor la volane pe 800 ron si astia smecherii fac mii de euro pe luna . Veniti ma in occident sa vedti cum arata un oras de marimea Oravitei si cind ajungeti acasa o sa plingeti . Sa ma sunati cind aveti gaz in oras incalzire centrala nu mai sunt maidanezi sa va alerge sa va muste de cur locuri de parcare etc etc pina atunci carati lemne la etajul 4 scoateti duda pe geam cind aceti timp mergeti la cotete sa dati de mincare la gaini si daca va mai ramine ceva tipm lingeti in continuare hai pa taranusi de Oravita .

 29. la revedere poneiule says:

  Mai cata si ne scapam de poneiul asta si de paduchii lui

 30. asfaltu says:

  Ce ai facut pana acum bai primare? Te plimbi cu asfaltu si cu presa dupa tine ca noi sa credem ca nu mai poti de dragu oravitenilor. poate ca atat poti, poate ca te-au invatat unii sa faci numai inainte de alegeri. BA ASCULTA LA MINE, ESTI EXACT CA TOTI AIA DINAINTEA TA, prostama care te sustine acum ii sustinea si pe aia dinaintea ta. TE ROG SA NU TRAIESTI CU IMPRESIA CA AI FOST MAI BUN CA AIA. TOTI SUNTETI LA FEL, ACELASI TIPAR. Baga lucrarile ca mai ai cateva luni,daca tot n-ai facut nimic 3 ani, baga-ti si in presa ce ai, poate poate mai iei un mandat incompetent si baga-i pe aia ce i-ai angajat in primarie la crescatoria de porci, poate acolo fac treaba