FOTO. Se repară, în sfârșit, scena din Parcul Rozelor. Muncitorii au organizat șantierul

rozelor

Odată cu finalizarea ceremoniilor de absolvire organizate de facultăți pentru studenții din Timișoara, care au avut loc în Parcul Rozelor, muncitorii și-au amenajat șantierul de refacere a structurii scenei situată în unul dintre cele mai frumoase parcuri din oraș. Scena a fost distrusă acum 4 ani, de furtună. 

Recent, primarul Timișoarei a eliberat autorizația de construcție pentru ca lucrările să poată fi demarate la scena din Parcul Rozelor. „(…) am semnat și autorizația de construcție pentru scena de acolo, prin Casa de Cultură. Parcul Rozelor e unul de suflet și de aceea trebuie să și investim în el.”, explica Dominic Fritz la sfârșitul lunii iunie.

rozelor 1

Va fi refăcută atât structura scenei, cât și copertina, ambele distruse de furtuna devastatoare din 2017.

rozelor 2

În ultimele săptămâni, scena a fost folosită pentru festivitățile de absolvire ale studenților facultăților din oraș. Refacerea scenei este estimată la 635.000 de lei, iar lucrările ar trebui să fie gata, potrivit contractului, în cel mult șase luni.

CITEȘTE ȘI: Orașul trandafirilor de pe Bega, un mit urban în 2021. Bălăriile au luat locul rozelor, spre dezamăgirea timișorenilor