FOTO: Schimburile dure de replici între primarul Vasilescu şi şefii administraţiei judeţene astupă gropile din Herculane!

Polemica pe seama drumului de intrare în staţiunea de pe Valea Cernei are până la urmă rezultatul dorit.

Nicuşor Vasilescu, primarul din Băile Herculane, s-a contrat dur cu Sorin Frunzăverde şi Ionesie Ghiorghioni, primii doi oameni ai judeţului. Şi-au aruncat unii altora acuzaţii grave din cauza Drumului Judeţean 608. Este vorba de drumul de acces în staţiune, drum care de ani buni se prezintă groaznic.

Primarul Vasilescu susţine că are garantată finanţare pentru reabilitarea completă a drumului care se află în momentul de faţă în administrarea Consiliului Judeţean. Şefii administraţiei judeţene au precizat însă că, până nu văd scris asta negru pe alb, nu vor transfera administrarea drumului către Consiliul Local Băile Herculane. Cum în luna septembrie în Munţii Cernei va avea loc Campionatul Mondial de Escaladă, Consiliul Judeţean a demarat la începutul lunii lucrările de reparare a drumului. Sunt astupate gropile şi va fi turnat şi un strat de asfalt. Lucrurile vor sta însă şi mai bine de atât, pentru că, odată viraţi banii din fondurile guvernamentale, aşa cum i s-a promis primarului Vasilescu, drumul se va bucura de o reabilitare totală.

 

CITEŞTE ŞI: 

Mesaje de intimidare pentru primarul Vasilescu! Edilul pune actele pe masă şi îl acuză dur pe vicepreşedintele Ghiorghioni!

Vasilescu: ,,Niciun ban, niciun sprijin de la Consiliul Judeţean pentru Herculane!” Ghiorghioni: ,,Numai minciuni!”

Primarul Vasilescu vrea drumul din Herculane. Preşedintele Frunzăverde îi cere să arate banii!