FOTO. Sacii cu buletinele de vot, preluați de personalul secțiilor de votare din Timișoara

Astăzi a fost rândul personalului acreditat al secțiilor de votare din Timișoara să preia sacii cu buletinele de vot pentru ziua alegerilor. Până la ora 18, toate materialele electorale trebuie să se regăsească în fiecare secție din județ.

Primele autobuze au fost încărcate cu materiale electorale încă de la ora 9, apoi au fost stabilite trasee de distribuire a buletinelor de vot, a ștampilelor electorale și a produselor sanitare pentru protecție.

”Sunt 8 trasee în așa fel încât la orele 18 toate materialele să fie în secții, acolo unde vor fi prezenți președinții, locțiitorii și membrii secțiilor de votare”, a spus subprefectul de Timiș, Mircea Băcală.

CITEȘTE ȘI: Alegeri 2020. Traseul votului, de la punerea ștampilei până la declararea câștigătorilor

207 secții de votare vor fi deschise în Timișoara în duminica alegerilor. La urne sunt așteptați, în orașul de pe Bega, peste 274 de mii de cetățeni cu drept de vot. Alegătorii pot verifica secția unde vor vota mâine AICI.

Ieri au ridicat materialele electorale cei din secțiile de votare din județ. Procesul a durat mai mult decât în anii precedenți din cauză că fiecărei circumscripții i s-au predat și produsele sanitare.

În total, în județ sunt 601 secții de votare și peste 628 de mii de alegători.

/** clever pariuri **/ /** sfarsit clever **/