Show incendiar la “Mircea Eliade”!

Luna octombrie este luna în care toate liceele își etalează bobocii prin spectacole inedite. Dintr-o simplă celebrare a celor mai frumoși și veseli proaspeți liceeni, Balul Bobocilor a devenit o reală bătălie pentru popularitate între licee. Colegiul ,,Mircea Eliade” a deschis competiția printr-un spectacol care a făcut senzație.

Seara de spectacol a fost moderată de doi tineri carismatici și plini de veselie. Cu toate că au avut emoții, cele nouă echipe de boboci au dat tot ce au avut mai bun. Balul a început într-o notă dansantă. Tema pe care s-au bazat organizatorii a fost inspirată de emisiunile TV de actualitate. Tocmai de aceea, balul a purtat numele de Eliade TV. Interpretând diferite roluri, juriul format din elevi mai mari a judecat aspru prestația echipelor participante. Probele pe care bobocii au fost nevoiți să le treacă nu au fost dificile, dar emoțiile le-au îngreunat, cu siguranță. Dansul, cultura generală, imaginația, dar și talentul în muzică i-au pus la grea încercare pe participanți. Cu mici încurajări de la colegii mai mari și, bineînțeles, de la public, cu toții s-au descurcat de minune.

,,E o distracție, pentru asta am venit, să mă distrez. Îmi era frică să particip, dar până la urmă am zis că merită să văd cum este, să o fac și pe asta. Mă distrez, e chiar ok. Am avut ceva emoții dar când ajung pe scenă îmi trec toate emoțiile, apoi când trebuie să urc din nou iar am emoții și tot așa”, a declarat Covaci Iasmina, una dintre participante.

leader board 728 x 90 px

[slickr-flickr search=”sets” set=”72157636699522514″]

Cu toate că elevii din clasele mai mari au jurizat aspru fiecare probă, ochiul din umbră a fost reprezentat de juriul cadrelor didactice. Patru profesori, împreună cu reprezentantul elevilor Colegiului Mircea Eliade, au analizat talentele bobocilor. După încheierea balului, s-a ținut și balul gâscanilor și după reprezentația lui Eli, s-au anunțat câștigătorii, Andreea Nicola și Ovidiu Prodan, devenind bobocii Colegiului „Mircea Eliade”.

Seara s-a încheiat cu prestația mult așteptată a solistului hip-hop Eli, venit din Timișoara special pentru a-i sărbători pe bobocii Colegiului ,,Mircea Eliade”. ,,Am mai fost acum câțiva ani la Reșița. Mi se pare frumos când văd copiii tineri plini de viață, nu că aș fi eu foarte în vârstă, dar e frumos, mă simt bine, îmi plac evenimentele de acest gen. Am pregătit o listă accesibilă de melodii, pentru că nu pot să cânt chiar ce vreau eu, trebuie să cânt ce trebuie. În primul rând, mi-am cenzurat piesele. Am făcut o listă de piese care să prindă pe toata lumea. Facem show, garantat”, a declarat artistul.

Competiția bobocilor a fost deschisă furtunos de liceenii Colegiului ,,Mircea Eliade”. Următorul bal pe listă este cel al Colegiului Național ,,Traian Lalescu”, din data de 25 octombrie, tot la Casa de Cultură a Sindicatelor. Bobocii de la Traian Lalescu promit o seară cel puțin la fel de spectaculoasă ca a celor de la ,,Mircea Eliade”.


CITEȘTE ȘI: Liceele au dat startul la numărătoarea de boboci!