Caransebeşul lui Vela şi Alexa e pe primul loc în Liga a III-a!

Victoria categorică din etapa a noua a campionatului i-a propulsat pe gugulani în fruntea clasamentului, la trei puncte distanţă de a doua clasată, FC Hunedoara.

 

Elevii lui Alin Artimon s-au distrat astăzi pe stadionul de la Balta Sărată cu penultima clasată, Ştiinţa Turceni, de care au dispus cu scorul de 5-0, după 3-0 la pauză. Aşa cum anticipa toată lumea, FC Caransebeş nu a avut niciun fel de emoţii cu formaţia gorjeană. Constantinescu a deschis scorul în minutul 14 şi peste doar 120 de secunde Suru a făcut 2-0. Negoescu a majorat scorul în minutul 28 şi a lămurit definitiv lucrurile încă din prima repriză. Fuchs şi Bona au înscris şi ei după pauză, victoria categorică de astăzi ducând echipa de pe Timiş şi Sebeş în fotoliul de lider şi dând o greutate şi mai mare afirmaţiilor primarului Marcel Vela, care vorbeşte despre promovarea Caransebeşului în Liga a II-a.

În Govândari, Gloria a rămas cu toate cele trei puncte puse la bătaie în meciul cu FC Avrig, ultima clasată a seriei, care nu adunase nici măcar un punct. Oaspeţii au considerat că nu are rost să bată degeaba drumul până la Reşiţa şi nu s-au prezentat la meci. În mod normal, alb-albaştrii vor câştiga la masa verde cu scorul de 3-0.

În schimb, la Lupac s-a jucat până în minutul 95 şi, din păcate, prelungirile întâlnirii nu au fost în folosul Muncitorului. Echipa pregătită de Viorel Lolea a făcut o primă repriză bună, cu destule ocazii şi un gol venit în minutul 22, după o reluare a lui Boşco Vişatovici la centrarea lui Costachi. În a doua jumătate a partidei, jocul s-a schimbat, echipa Vulturii Lugoj a preluat iniţiativa şi a trecut în câteva rânduri pe lângă egalare. Boltaşu a greşit grav cu zece minute înainte de final, a luat cartonaş roşu după un al doilea galben inutil şi şi-a lăsat echipa în zece. Pe fondul intensificării dominării oaspeţilor, lugojenii au dat lovitura în minutele de final, egalând prin Rogozinaru. Ba, mai mult, puteau pleca de la Lupac chiar şi cu toate cele trei puncte, deoarece au avut o ocazie uriaşă înainte de ultimul fluier al arbitrului. „A fost un meci tensionat între două echipe bune ale campionatului şi a ieşit un spectacol agreabil pentru publicul spectator. Am controlat prima repriză, în cea de-a doua am avut două sau trei ocazii, dar a venit acel cartonaş roşu şi ne-am apărat pe final. Fotbalul te pedepseşte dacă te retragi în apărare şi acum nu avem altceva de făcut decât să recuperăm punctele din deplasare”, a declarat antrenorul Muncitorului.