Liceele au dat startul la numărătoarea de boboci!

Liceele reșițene au început să-și numere bobocii. Luna octombrie este perioada în care toate liceele din oraș se întrec în petreceri pentru a-i sărbători pe cei mai frumoși și veseli elevi din primul an de studiu. Cum se distrează tinerii?! Express de Banat te va ține la curent cu cele mai inedite poze de la mult așteptatele petreceri!

Dacă pe vremea lor, bunicile sărbătoreau cu serate dansante, astăzi tinerii liceeni se întrec în petreceri și concursuri care mai de care. Sezonul bobocilor, petrecareț de fel, nu e deloc ușor de pregătit. Organizarea evenimentului presupune multă muncă din partea elevilor din clasele a XII-a. Aceștia, fiind cei mai mari în breasla liceenilor, au datoria de a organiza ca la carte sărbătoarea bobocilor. Munca nu este ușoară. Organizatorii își dau toată silința pentru ca liceul lor să se remarce prin cel mai frumos bal. Fiecare liceu are pregătite o grămadă de surprize și promite un spectacol de excepție.

Concursurile planificate vor provoca echipele participante să lupte pentru titlul de boboc al anului. Casa de Cultură a Sindicatelor din Reșița este principala locație la care s-au gândit tinerii organizatori. Scena îi așteaptă pe cei mai cool boboci ai sezonului să-și etaleze talentele. De pe scenă, bobocii și susținătorii participanți la bal, se vor retrage în cluburile din oraș, pentru a încheia sărbătoarea într-o notă dansantă.

Toamna aceasta, sezonul de numărat boboci va fi inaugurat de către Liceul Teoretic ,,Mircea Eliade”. Seria balurilor va fi deschisă vineri, 18 octombrie, la Casa de Cultură a Sindicatelor. Bobocii sunt așteptați să-și etaleze măiestria începând cu orele 19:00.

Rămâi cu Express de Banat pentru a vedea cum se distrează cei mai cool boboci reșițeni!