Absenţe importante în derbiul de la Vâlcea

Antrenorul Marian Pană nu va putea folosi mai mulţi jucători în meciul de sâmbătă, din cauza accidentărilor sau a suspendărilor.

Metalul Reşiţa joacă sâmbătă pe terenul lui CSM Râmnicu Vâlcea, fosta Damila Măciuca înainte de venirea lui Cătălin Rufă în Valea Domanului, pentru o poziţie fruntaşă în seria a II-a a ligii secunde de fotbal. Marian Pană a anunţat că rosso-nerii se vor bate pentru un loc pe podium şi chiar pentru poziţia de lider dacă vor învinge FC Bihor. Cum asta s-a întâmplat în etapa trecută, reşiţenii sunt gata să dea lovitura în Zăvoi. „Am făcut zece puncte şi ne propunem să câştigăm la Vâlcea”, a afirmat antrenorul din Valea Domanului.

Metalul nu va avea o misiune uşoară la Vâlcea şi asta, pentru că Pană nu va putea alinia cel mai bun unsprezece. Plecanciuc, care a absentat şi cu FC Bihor, are o ruptură musculară şi nu va putea juca o perioadă. „Cel puţin două sau trei etape va lipsi. E un jucător important”, a spus Pană. Stoica a fost schimbat în debutul meciului din etapa trecută şi prezenţa lui cu CSM Râmnicu Vâlcea e incertă la această oră. „Stoica are un rol foarte important în echipa noastră, în acest sistem 4-2-3-1 el vine între linii. L-a înţepat genunchiul şi nu a mai putut”, a explicat Pană. Tehnicianul nu va putea conta sigur pe serviciile lui Silviu Mureşan, jucător care a fost eliminat runda trecută. Chiar şi în aceste condiţii, reşiţenii sunt optimişti şi vor să obţină un rezultat pozitiv pentru a închide gura celor care anticipează lucruri necurate la meciul de sâmbătă, bazându-se pe legăturile dintre actuala echipă a Reşiţei şi Râmnicu Vâlcea.

Comments

  1. LuxPhotoFuchs says:

    Si cei de la fosta Damila Maciuca vor avea doua absente de marca, portarul Florin Matache si jucatorul nigerian Samson Nwabueze, eliminati in meciul din etapa trecuta cu echipa lui Adrian Mititelu. In imagine, asa zisul “inger pazitor“ al valcenilo, Florin Matache. Pascal de la Metalul inca nu a fost fotografiat in actiune pe Valea Domanului cu toate ca punctele din meciul cu oradenii i se datoresc in mare masura interventiilor lui “ingeresti“