FOTO: Prichindeii și-au expus temerile la ,,Diverta”!

După o binemeritată vacanță în care prichindeii s-au bucurat din plin de cadouri, a venit din nou vremea ca aceștia să se prezinte în băncuțe. În plus, elevii clasei pregătitoare „B” ai Școlii Gimnaziale Nr. 2 din Reșița și-au prelungit ziua de învăţare printr-o vizită la Librăria ,,Diverta din Centrul Comercial Nera Shoping Center.

Lectorul universitar dr. Alina Constantin împreună cu profesorul pentru învățământul primar Robertha Oprea au fost cele care i-au învățat pe micuți printr-o lecție deschisă de dezvoltare personală ce este frica, dar și curajul.

Suntem foarte bucuroși deoarece, după o binemeritată vacanță, copiii s-au arătat dornici de a fi prezenți în incinta librăriei. Aceștia ne-au demonstrat cât sunt ei de curajoși, dar și de cine se tem. Creativitatea nu a lipsit, aceștia uimindu-ne și pe noi cu ceea ce au realizat”, a declarat entuziasmată, la finalul activității, Alina Constantin.

De asemenea, micuții și-au arătat creativitatea prin realizarea a două panouri pe care și-au expus temerile în scris, denumite generic: „Am curaj când…” sau „Mi-e frică de…”