Handbaliştii reşiţeni schimbă tactica!

explo 1000x200

Aihan Omer şi elevii săi vor să demonstreze sâmbătă şi duminică faptul că eşecul sever de miercuri, de la Timişoara, a fost doar un accident.

Învins de omologul său, Constantin Ştefan, antrenorul lui HC Caraş-Severin pregăteşte mai multe schimbări tactice pentru următoarele două meciuri, programate pe teren propriu. „Sper să ne concentrăm mai mult la joc. Nu cred că diferența de goluri de la Timişoara poate fi o presiune asupra noastră. Important este că nu s-a accidentat nimeni și că nu avem suspendați. Acasă jucăm și noi altfel, avem publicul nostru, va fi un meci opus celui de la Timişoara, deci mult mai bun. Avem de schimbat mai multe. Tactic vom schimba sistemul și sperăm să îi surprindem și să avem acel spirit al echipei gazdă, care să ne facă să câștigăm jocurile”, a declarat Omer.

Tehnicianul lui Poli a încercat să-şi tempereze jucătorii după victoria la opt goluri din prima întâlnire, care ar fi putut instala o stare de euforie în sânul echipei.  „Nu știu dacă i-am surprins, dar am fost mai motivați ca ei și știam că este foarte important primul meci pentru noi. Am jucat  un singur meci acasă și ne-am dorit foarte mult victoria. Am avut un portar extraordinar și, atunci când îți ține în siguranță poarta, putem juca împotriva oricui. Nu suntem salvați, repet, a fost doar un meci. Ştim că la Reșița va fi cu totul alt meci”, a spus Constantin Ştefan.

HC Caraş-Severin şi Poli Timişoara se întâlnesc sâmbătă, de la ora 17.30, în meciul doi al play-out-ului Ligii Naţionale de handbal masculin. Intrarea publicului este liberă.