De la Slatina, spre A sau înapoi spre B?!

Metalul a pierdut meciul de debut în play-off-ul Ligii a II-a de fotbal, în deplasare, cu ASA Târgu Mureş, şi este aproape condamnată să obţină un rezultat pozitiv sâmbătă, pe terenul lui FC Olt.

O înfrângere ar tăia mult din elanul rosso-nerilor în încercarea lor de a obţine o promovare la care nu se aşteptau nici cei mai optimişti suporteri ai echipei din Valea Domanului, dar Marian Pană crede în continuare în băieţii săi. ,,Cu două victorii poţi să te duci în faţă. Pentru noi e foarte important meciul de la Slatina, pentru că dacă nu vom reuşi să venim cu puncte va fi din în ce în ce mai dificil, în sensul că, psihologic, vom resimţi mai mult diferenţa de puncte. Echipa e pregătită să facă un meci bun, aşa cum am făcut şi la Târgu Mureş, dar unde din păcate şansa nu ne-a surâs. Sperăm ca de data aceasta, pe fondul unui joc bun, să luăm şi puncte. Nu ar fi rău să plecăm şi cu un punct, dar ar fi important să le luăm pe toate trei”, a declarat Pană.

Antrenorul Metalului anticipează un meci greu pentru echipa sa, în ciuda faptului că slătinenii nu şi-au depus dosarul de licenţiere pentru Liga I şi, practic, pentru ei play-off-ul nu are vreo miză. ,,Ştiu că Slatina are o echipă bună, am avut meciuri grele cu ei, nu cred că e o echipă resemnată, chiar dacă se spune că nu are licenţă. Poate că vom avea un meci mai greu decât la Târgu Mureş. Nu cred că o echipă din play-off va face jocurile cuiva. Eu cred că, cel puţin în meciul cu noi, vor face totul să ne bată. Chiar dacă Slatina a pierdut cu 1-4 la Craiova, eu spun că diferenţa nu e atât de mare”, a mai adăugat Pană.