FOTO. Polițist local din Timișoara, lovit intenționat de un șofer care a parcat neregulamentar

accident4
casinoherculane by sungarden alv bannerexpressbanat resita 1000x100px ian24

Un polițist local din Timișoara a fost lovit intenționat de un șofer care a parcat neregulamentar. Conducătorul auto a fugit de la locul accidentului și agentul a ajuns la spial.

Incidentul a avut loc, miercuri dimineața, în zona pietonală. Șoferul parcase pe strada Palanca.

„Pentru a fi identificat, acesta a fost interpelat de o patrula de polițiști locali, dar nu a stat pe gânduri, a făcut manevre și derapaje la volan pentru a-i intimida pe agenți, după care s-a urcat la volanul autoturismului marca Audi și a demarat, lovindu-l direct pe polițistul local aflat în teren”, spun polițiștii locali.

accident2

promovare banner maxagro Muzeul TM

Agentul a fost transportat de urgență la Spitalul Municipal pentru investigații, fiind rănit la picioare. Individul a fugit, dar polițiștii locali din cadrul Compartimentului Intervenție Rapidă au trecut imediat la căutarea acestuia, fiind depistat într-un imobil de pe strada Herculane.

Cel în cauză a fost identificat în persoana lui Ș.M., de 39 de ani, cu domiciliul în Timișoara. Acesta era însoțit în mașină de o femeie de 30 de ani. Bărbatul a fost predat polițiștilor de la Biroul Rutier din cadrul IPJ Timiș, în vederea continuării cercetărilor.

accident1

 

STPT job 1000x200
/** clever pariuri **/ /** sfarsit clever **/