FOTO Poli a câștigat lejer primul derby amical al Banatului

publicitate in ziar Casa Auto Timisoara

După perioada de antrenamente fizice, SCM Poli și CSM Reșița își măsoară forțele într-o dublă amicală. Vineri seara, Poli s-a impus lejer, cu 30-25, în ciuda problemelor deloc de neglijat de clubul alb-violet.

Poli a avut și absențe medicale. Sadoveac și Trif sunt accidentați, iar Fenici și Babasafari sunt la naționalele României, respectiv Iranului. Milosevic a rulat tot lotul, cu un nou pivot, Constantin Enculescu, tânăr adus de la Centrul de Excelență de la Sighișoara, sau juniorul Alexandru Grad. Timișorenii au condus tot meciul. După ce au avut 5-0, la pauză gazdele au avut 17-10, și mare lucru nu s-a mai schimbat în a doua repriză. De remarcat că la final de meci, din nou, o ”gașcă” de oameni cu funcții din oraș venea să joace fotbal în polivalenta orașului, unde e gratis, față de alte locații cu costuri nu neapărat ridicate.

Iată marcatorii Timișoarei:  Șomlea 6, Milosevic 5, Marjanovic 4, Cimpan 4, Năstasie 4, Paius 3, Enculescu 3, Grad 1. Mihai Dobra a fost cel mai bun marcator al Reșiței, cu 6 puncte, urmat de Claudiu Dediu, cu 5 goluri. Pentru Reșița, au marcat următorii jucători: Dobra 6, Dediu 5, Ignat 3, Daia 3, Santeiu 3, Heimbach 2, Mledenciu 1, Starchenko 1, Belchite 1.

Pero Milosevic a fost mulțumit de prestația echipei. ”Sunt mulțumit, azi dimineața am făcut și antrenament în sala de forță. Mai ales că nu avem mulți jucători pentru postul de inter, avem accidentați. În acest context, sunt mulțumit de cum am jucat, cu trei pivoți. Ne pregătim de șase zile, am avut multe antrenamente, chiar sunt mulțumit. În poartă, Tcaciuc a fost fenomenal, au jucat toți, Sunt câțiva juniori pe care îi putem folosi, dar există o diferență, pentru că au doar 16-17 ani. Sunt mulțumit de pivotul adus, e puternic, e aceeași generație cu portarul Rusu. Sper că cu Fenici și Sadoveac să fie altceva”, a precizat antrenorul Timișoarei.

untitled design set 970x90 px

Chiar dacă a pierdut, și Bojan Butulja a fost mulțumit. ”Noi am început pregătirile din 3 ianuarie și oricum am avut o săptămână încărcată. Băieții sunt încărcați și asta s-a văzut și astăzi, Echipa Timișoareia datmulte goluri din faza a doua și contraatac simplu. În schimb, am ratat din situații de unu la unu cu portarul. Asta spune multe. Nu cred că în aceste condiții se putea mai bine. Aștept mult de la noi-veniții. S-au mișcat bine. Sigur că jocul va fi și este deja mai rapid, numai că trebuie să muncim în apărare. Astăzi nu am fost mulțumit că nu am avut agresivitate. Un pic repriza a doua a fost mai bună, am avut și faulturi duble de la 9 metri față de prima repriză și acolo s-a făcut diferența”, a punctat Butulja.

Revanșa se dispută sâmbătă, de la ora 12, de data aceasta la Reșița.

untitled design set 970x90 px
/** clever pariuri **/ /** sfarsit clever **/