FOTO ASU Poli a revenit la treabă. Benga așteaptă un spaniol și un ghanez!

publicitate in ziar Casa Auto Timisoara

Vineri după-amiaza, ASU Poli a revenit la antrenamente, cu o primă sesiune de pregătire pe Stadionul Știința. La capitolul noutăți, deocamdată au venit patru jucători, dar Benga mai așteaptă în probe și doi străini. Și la capitolul despărțiri, doar o parte definitive, regăsim patru nume.

După Dorin Codrea, Dragoș Săulescu și Alexandru Pop, a venit ca împrumut la Poli și Nicolae Șofran, un jucător de bandă dreapta de 19 ani, format ca junior la Electrica și care a jucat ca senior la Ghiroda. ”Mă bucur că am început pregătirea. Pot spune că îmi era și dor de jucători. Vreau să-l felicit încă o dată cel puțin pentru perioada de când am venit eu. Returul va fi un alt campionat, din cauza pauzei lungi din România. Marea majoritate a echipelor se întăresc. Am adus și noi câțiva jucători care au acceptat condițiile financiare pe care le-am propus. Sunt exact pe profilul pe care mi l-am dorit. Sper să vină cu un plus și să se închege cât mai bine și acest lot. Mi-aș fi dorit un cantonament într-o zonă mai caldă, dar nu este o problemă”, a declarat Benga la reunire.

 

Antrenorul vrea să testeze și jucători tineri. ”Au venit o serie de jucători, vor mai veni doi jucători săptămâna viitoare încă doi jucători care vor fi în probe. Sunt doi străini, un ghanez și un spaniol. Sunt doi jucători interesanți de picior stâng. Suferim la acest aspect avem foarte puțini jucători de picior stâng. Și vor mai veni doi jucători tineri, sub vârstă. Îmi doresc să-i văd și pe ei, jucători interesanți, sper să ne convingă și să începem cât mai repede cu lotul definitivat”, a explicat Benga.

 

Pițigoi și Lazăr vor fi împrumutați la Ghiroda, unde ar putea ajunge și Ungureanu, plecat de la Poli. De asemenea, Schieb a fost vândut la Csikszereda și sunt discuții și referitoare la Zabun. ”I-am împrumutat pe Pițigoi și Lazăr pentru că în zona aceea avem posturi de seniori. Cred că au făcut o alegere bună, au ales să meargă la Ghiroda unde condițiile sunt foarte bune și pot să se dezvolte. Posibil să mai fie o plecare. Mai e Schieb care a plecat la Csikszereda, plus Ungureanu. Schieb a fost achiziționat de cei de la Csikszereda. Jucătorul și-a dorit și el să plece, este mai aproape de casă, este un jucător de naționalitate germană. Cei de la Csikszereda și l-au dorit, în mare, lotul lor este compus din jucători maghiari, secui sau de naționalitate germană și nu ne-am opus. Este posibil ca și Zabun să fie împrumutat. Urmează să fie discuții cu diverse cluburi”, a mai adăugat Benga.

 

Mircea Axente spune că echipa trebuie să se adapteze la faptul că nu se pleacă în cantonament. ”Ne-am reunit cu gândul să facem o pregătire foarte bună, chiar dacă nu plecăm niciunde, cum se obișnuiește. Rămânem aici. Cu toate că eu zic că avem condiții bune de pregătire. Sperăm să țină și vremea cu noi, cum e și astăzi o vreme foarte frumoasă. În fotbal, ca în orice domeniu, concurența este benefică, concurența te face mai puternic. Ne dorim să continuăm cu aceeași atitudine, să jucăm fiecare meci la victorie, să ne punem în slujba echipei. Vom vedea, vom lua fiecare meci pas cu pas și ce va fi, va fi. Având în vedere că începem direct cu Rapid, nu cred că este un avantaj. Era un avantaj să fii în rând cu celelalte echipe. Dar ne vom adapta și sperăm să fie bine”, a punctat Axente.

 

Lotul prezent la reunire este următorul: Murariu, Borbei, Contra, Jurj, Mera, Borlovan (junior) Cherecheș, Vidrăsan, Manea, Vasile, Ralf (junior), Cristodulo, Axente, Șofran, Scutaru, Coadă, Motreanu, Codrea, Ignea, Radu, Săulescu, Pop, Trip. Cristian Dros este la naționala Moldovei.

untitled design set 970x90 px

 

Iată programul complet al amicalelor:

25.01 Pobeda Dudeștii Vechi (D4)

01.02 CSC Ghiroda şi Giarmata Vii (D3)

05.02 Fortuna Becicherecu Mic (D3)

08.02 CSC Dumbrăvița (D3)

12.02 Radnicki Zrenjanin (Serbia – D3)

15.02 Șoimii Lipova (D3)

22.02 FK Zemun (Serbia – D2)

 

untitled design set 970x90 px
/** clever pariuri **/ /** sfarsit clever **/