FOTO/VIDEO: O „sinucigașă” i-a speriat de moarte pe vecinii de bloc

casinoherculane by sungarden alv bannerexpressbanat resita 1000x100px ian24

În urmă cu aproximativ o oră, la numărul unic de urgență 112 a sunat o femeie din Reșița, care anunța disperată că sora sa cu probleme psihice este de negăsit, după ce în prealabil i-a prezentat intenția de a-și pune capăt zilelor.

Pompierii, poliția și medicii de pe Ambulanță s-au prezentat imediat la fața locului, îngrijorați că femeia ar putea fi deja moartă. Reșițeanca ce a apelat 112 le-a declarat oamenilor legii că sora sa a amenințat-o cu sinuciderea în repetate rânduri, la fel cum a făcut și astăzi. Pompierii au încercat să forțeze intrarea în apartament, însă fără rezultat.
Cum presupusa sinucigașă locuiește la etajul 2, cea de a doua variantă abordată de pompieri a fost să folosească scara de incendii. În cele din urmă au reușit să intre în casă. Femeia zăcea întinsă pe pat, dar era încă vie. Polițiștii au încătușat-o și au dus-o la secția de psihiatrie a Spitalului Județean de Urgență din Reșița.
„Am intervenit la o deblocare de ușă la un apel făcut pe 112 pentru o posibilă tentativă de suicid, dar femeia era vie”, a declarat unul dintre pompierii sosiți la locul intervenției.

YouTube video

[slickr-flickr search=”sets” set=”72157644982988392″]

promovare banner maxagro

Reamintim că la începutul acestui an, un bătrân din cartierul Govândari și-a pus capăt zilelor, aruncându-se de pe blocul cu 10 etaje în care locuia. Tot atunci, un tânăr s-a sinucis din dragoste la Dognecea, după ce a ajuns cu mașina în lac.
Citește și:

 Sinuciderea reşiţeanului i-a şocat pe vecini! (VIDEO)

VIDEO/FOTO: S-a sinucis din dragoste, dar a vrut să își omoare și prietenii!

publicitate tmc 640
/** clever pariuri **/ /** sfarsit clever **/