Maestrul Zamfir vine la Bocșa și Reșița!

Unul din cei mai mari artiști contemporani ai României, regele incontestabil al naiului, Gheorghe Zamfir, cel care a sărbătorit recent 50 de ani de activitate artistică, este un simbol național.

Cunoscut de întreaga lume drept cel mai bun interpret al naiului, vine în județul Caraș-Severin, în orașele Bocșa și Reșița, într-o altă ipostază, mai puțin cunoscută publicului larg, aceea de scriitor. Mai bine zis, unul din cei mai surprinzători scriitori contemporani de povești pentru cei mici.

Cartea „Poveștile lui Zamfir”, apărută în anul 2013, la Editura Didactică și Pedagogică București, are ca eroi animalele din jur, fie ele sălbatice sau domestic, și oferă a altă perspectivă a naturii înconjurătoare.

Evenimentul este sprijinit de Primăria orașului Bocșa, Consiliul Local Bocșa, Primăria municipiului Reșița, Liceul de arte „Sabin Păuța” Reșița și va avea loc joi, 5 mai. De la ora 10.00, lansarea are loc la Casa Orășenească de Cultură din Bocșa, iar de la ora 13.00, la Sala „Lira” a Liceului de Artă din Reșița.

FOTO: http://savatie.wordpress.com/