VIDEO/FOTO: Poliția Locală, la apel!

Dis-de-dimineață, polițiștii s-au adunat la Centrul de Transfuzie Sanguină, unde au răspuns apelului lansat de Lili Gherle pentru a dona sânge.

Scopul evenimentului este atât de a marca Ziua Donatorului, cât și pentru a veni în sprijinul unei fetițe de la Caransebeș, care este grav bolnavă. Astfel de acțiuni sunt deja obișnuite pentru doamnele social-democrate, care au mobilizat pe rând polițiștiii cărășeni, jandarmii, iar astăzi a venit rândul polițiștilor locali din Reșița.

donare de sange donare_pol_locala

„De la 1 Iunie și până pe data de 14 se serbează donarea de sânge. Este bine știut că pe 14 se serbează Ziua Mondială a Donatorului, astfel că încercăm să marcăm importanța donării de sânge. Este un lucru important pentru că sângele este singurul produs care nu se poate prelucra”, a declarat în această dimineață Lili Gherle pentru www.expressdebanat.ro.

YouTube video

Circa 30 de polițiști locali au răspuns apelului lansat. „Inițiativa are scop umanitar, acela de a ajuta o fetiță, dar și de a salva vieți, pentru că, așa cum bine știți, sângele salvează vieți. Doresc să le mulțumesc colegilor mei deoarece au înțeles apelul lansat și s-au prezentat aici în număr mare”, a spus ALexandru Ciati, șeful Poliției Locale Reșița.

politia_locala_la_donare donare de sange CTS

Oamenii legii se află în premieră la Centrul de Transfuzie, mobilizați pentru o acțiune umanitară. Organizatorul acțiunii, Lili Gherle, a declarat că ceea ce s-a întâmplat astăzi este o reușită. De asemenea, în viitorul apropiat vor fi chemați la donare locuitorii orașului Anina, astfel că seria acțiunilor umanitare nu se oprește aici.

tmc 640