VIDEO/FOTO: S-a sinucis din dragoste, dar a vrut să își omoare și prietenii!

explo 1000x200

UPDATE – 16.00. Un tânăr de 27 de ani și-a pus capăt zilelor, din cauză că iubita l-a părăsit. Modul în care a decis să facă acest lucru însă i-a marcat pe oameni.

Vasile Chindriș, de 27 de ani, din comuna Vișeul de Jos, județul Maramureș, a venit în Caraș-Severin în căutarea unui trai mai bun. A locuit pentru câteva luni alături de iubita sa, în comuna Dognecea, însă desele certuri și decizia tinerei de a-l părăsi i-au pus capăt zilelor. Apropiații băiatului mort povestesc faptul că ultima ceartă a avut loc în urmă cu doar câteva săptămâni, iar supărat, bărbatul a plecat la muncă în comuna Fârliug.

[slickr-flickr search=”sets” set=”72157639929784885″]

Aseară s-a întors, alături de alți trei prieteni, pentru a încerca să o convingă pe iubită să se împace. Planul i-a eșuat, iar în timp ce se îndrepta spre ieșirea din comuna Dognecea le-a mărturisit celor din mașină că dorește să își pună capăt zilelor.


„Am venit cu toţii de la discotecă de la Ezeriş, iar prietenul nostru a vrut să o viziteze pe prietena lui, din Dognecea. Aceasta nu l-a primit şi s-au certat la telefon. De supărare, când am ajuns în dreptul bisericii a zis că vrea să moară, iar când am ajuns în dreptul lacului, acesta a tras de volan şi am aterizat cu toţii în apă. Am reuşit să ieşim, după ce unul dintre noi a spart geamul. L-am văzut şi pe el când a ieşit, dar după-aceea nu l-am mai văzut. M-am întors după el, însă nu am mai putut să-l scot”, a declarat Pătruţ Graţian Petru, de 21 de ani. Tânărul se afla la volanul mașinii atunci când victima și-a pierdut cumpătul.

Incidentul a avut loc aseară, în jurul orei 23,30, iar după ce au reușit să iasă la suprafață tinerii au sunat la poliție, pompieri și salvare să anunțe incidentul.

Operațiunea de salvare a tânărului care s-a omorât din dragoste a fost declanșată în această dimineață, după ce la fața locului au ajuns scafandri de la Timișoara și Arad.  Aceștia au scos la suprafață în doar câteva minute trupul neînsuflețit al bărbatului, iar medicii de pe ambulanță au constatat decesul.

Jeepul scufundat în apă a fost scos pe malul lacului, însă drumul foarte îngust este un obstacol în tractarea lui pe marginea drumului. Odată cu mașina, la suprafața apei au ieșit trei sticle de vin.

UPDATE – 12.00
Un eveniment tragic a avut loc la miezul nopţii trecute la Dognecea. Un tânăr a dispărut în apele lacului, iar amicii lui au scăpat cu viaţă în ultima clipă.

O maşină de teren în care se aflau patru persoane a plonjat în Lacul Mare în condiţii deocamdată neclare. Dacă unii martori susţin că a fost vorba de un act voit, alţii merg pe varianta unui accident. Cert este că trei dintre bărbaţii din jeep au reuşit să sară din acesta înainte ca bolidul să ajungă în apă. Al patrulea însă a rămas în maşina ce a fost imediat înghiţită de ape.

[slickr-flickr search=”sets” set=”72157639924438726″]

La faţa locului se află şi la această oră o echipă a Serviciului Judeţean de Ambulanţă şi sunt aşteptaţi să sosească până la orele prânzului şi scafandrii de la Timişoara, care vor căuta trupul celui dispărut şi vor încerca să scoată maşina din apă.

 

Rămâi pe expressdebanat.ro. Revenim cu amănunte şi imagini de la faţa locului!

banner 970 x 250