FOTO: Metalul, campioana Caraş-Severinului!

Gruparea din Valea Bistrei a trecut categoric în ultima etapă din Liga a IV-a de fotbal de Semenicul Văliug, scor 5-0, şi a câştigat titlul de campioană a judeţului.

Metalul era obligată să câştige întâlnirea de la Văliug pentru a încheia campionatul pe primul loc şi a avea dreptul de a susţine barajul de promovare în Liga a III-a cu campioana judeţului Timiş. Gazdele s-au ţinut tare în prima repriză, întărind zvonurile potrivit cărora Lupacul ar fi promis o valiză vălugenilor pentru a încurca liderul şi a schimba soarta titlului. Împinşi de la spate şi de un important grup de susţinători, fotbaliştii din Oţelu Roşu au început în forţă repriza secundă. Au avut nevoie de doar două minute pentru a deschide scorul, după care au controlat categoric jocul şi şi-au mărit avantajul astfel încât să nu mai existe nicio voce care să spună că Lupacul ar fi meritat mai mult să meargă la baraj.
“Am jucat toate meciurile pe teren, am arătat că merităm să mergem la baraj şi vom face totul pentru oamenii care merg cu noi şi domnul primar care e alături de noi. Ne pregătim pentru baraj, să nu facem judeţul de râs. Era bine să nu se fi jucat campionatul până în ultima etapă, să fi avut şi noi timp să ne pregătim pentru baraj. Se tot vorbeşte că vrem să vindem meciul de baraj, lucru care nu e deloc adevărat. Noi vrem să promovăm şi tocmai de asta ne vom pregăti foarte bine”, a spus Sandu Florei, preşedintele clubului din Oţelu Roşu.

Comments

 1. LuxPhotoFuchs says:

  As fi dorit sa aflu numele jucatorilor din Otelu Rosu care au devenit campioni in Caras-Severin, dar cu exceptia lui Florei, presedintele clubului, un demn urmas al antrenorului aceleiasi echipe Mihai Florei, fie-i tarana usoara, nu am dat de niciun nume…Iarasi uitam sa mentionam adevaratii actori ai unui meci de fotbal ca sa nu vorbim de CAMPIONI! Rezervam spatii asemanatoare unor stiri care nu privesc Caras-Severinul (Bobar) sau chiar triple privind o palma sau pumn dat de cineva… cuiva! Pentru ca acest titlu sa fie incununat cu promovarea e nevoie, dragi jucatori si antrenori, de o mobilizare exemplara ca in acel meci de baraj de la Deva cand tatal actualului presedinte a condus otelarii la promovare in dauna favoritei CFR Timisoara pregatita din umbra de Jackie Ion Ionescu. Mama Mia ce tare poate fi Metalul din Otel pur!!

 2. LuxPhotoFuchs says:

  TIMISENII STIU SA-SI PREZINTE CAMPIONII!

  Nuova Mama Mia Becicherecu Mic, o campioană a Diviziei D Timiş avînd 12 componenţi cu sufixul ´90
  Campioanele Diviziei D în Timiş şi Caraş Severin au înregistrat exact acelaşi număr de remize, patru, respectiv eşecuri, doar cîte unul, diferenţa fiind dată de faptul că dacă Metalul Oţelu Roşu a cîştigat locul 1 în liga a patra a Banatului montan cu doar un punct avans faţă de Voinţa Lupac, în schimb CS Nuova Mama Mia Becicherecu Mic a încheiat cu 19 în faţa lui CS Ghiroda, ecart chiar şi mai mare decît cel avut în 2012 de autoritara CSM Lugoj, atunci cu 16. Barajul de promovare e miercuri de la 17,30, la Deva, pînă atunci prezentîndu-vă lotul campioanei, şi nu numai…
  Echipa campioană a ligii a IV-a din Timiş în 2012-2013, CS Nuova Mama Mia Becicherecu Mic
  CS Nuova Mama Mia s-a impus cu linia de clasament 34 29 4 1 106-16 91 puncte, în vreme ce cei din Oţelu Roşu cu 32 27 4 1 96-14 85 puncte, tot un singur eşec înregistrînd şi campioana timişeană din 2012, CSM Lugoj, care mai înregistra atunci şi două remize.
  Dacă lugojenii au promovat, cu 3-0 în barajul de la Reşiţa, copiindu-i pe cei de la Flacăra Făget, cu 1-0 în dauna Jiului, la Arad, pe stadionul UTA, în iunie 2011, rămîne de văzut dacă Mama Mia va menţine constanţa accederilor în liga a treia fără gol primit într-un joc decisiv pe teren neutru.
  Va reveni echipa lui Sorin Bălu şi Narcis Petre după numai un sezon în eşalonul trei, în care a evoluat mai mereu cu dificultate pentru cîţiva ani la rînd? Răspunsul, miercuri seară, sub Cetatea Devei, noi pînă atunci urmînd a reveni cu o retrospectivă a întregii competiţii a D-ului timişean, aşa cum v-am mai obişnuit…
  Şi apropo de liga a patra, aceasta va reîncepe în 10-11 august, adică peste nici două luni. Iar speculaţiile au început deja, inclusiv apropo de desfiinţarea retrogradatei din C Flacăra Făget, unele rezolvări depinzînd şi de deznodămîntul barajului de la Deva.
  Dar iată lotul echipei campioane a ligii a patra timişene, CS Nuova Mama Mia Becicherecu Mic, un lot tînăr, cu numeroşi jucători sub 21 de ani:
  Alin Culda (născut în 1985), Bogdan Miheţ – 1986, 1 gol marcat; Andrei Hodiş – 1989, 9 goluri marcate;Laurenţiu Telescu – 1986, 11 goluri; Marius Toma – 1990, 4 goluri; Costel Zurbagiu – 1991, 6 goluri; Zoran Radu – 1991, 6 goluri marcate; Vasile Luţă – 1979; Bogdan Centea – 1992, 12 goluri; Alin Gârz – 1985, 20 goluri; Călin Toma – 1992, 2 goluri; Andrei Filip – 1995; Alin Molcut – 1986, 13 goluri; Beniamin Turbureanu – 1992, 1 gol; Cosmin Mancaş – 1995; Denis Radosav – 1994; Adrian Negruţ – 1993, 3 goluri; Gheorghe Băişan – 1988, 8 goluri; Narcis Damian – 1992 şi Petrişor Jichici – 1995, 4 goluri.
  Onosă, cu 4 goluri marcate, şi Terec, cu un gol, au plecat la sfârşitul turului.
  CS Nuova Mama Mia a beneficiat de 9 lovituri de la 11 metri, dintre care 4 au fost ratate, de către Telescu, de două ori, Băişan şi Gârz, o dată.
  Singura înfrângere a suferit-o la Făget, în etapa a 6-a, cu 3-1, încheind 4 jocuri la egalitate, la Dumbrăviţa (1-1), la Chişoda (1-1) şi la Sânnicolau Mare (2-2), respectiv acasă cu CS Ghiroda, 0-0.
  Unicul meci care s-a încheiat înainte de minutul 90 a fost cel cu Avântul Bobda, pe propriul teren, mai exact în minutul 42, cînd oaspeţii au părăsit terenul, la scorul de 2-0, jocul fiind omologat cu 3-0.