E oficial: Bobar, în locul lui Dănilescu la Dinamo!

Fostul preşedinte din Valea Domanului a început de luni munca de manager sportiv la clubul din Şoseaua Ştefan cel Mare, înlocuindu-l pe unul dintre cei mai longevivi şi experimentaţi oameni din fotbalul românesc, Constantin Dănilescu.

După mai puţin de jumătate de an la CS Ştefăneşti, Cristi Bobar a fost chemat în noua structură de conducere a clubului Dinamo Bucureşti. Patronul câinilor roşii, Ionuţ Negoiţă, şi l-a dorit pe Bobar şi la Iaşi, atunci când a încercat să preia gruparea din Copou, dar au ajuns să lucreze împreună acum, la unul din cele mai importante cluburi de fotbal din România. Bobar va fi mâna dreaptă a lui Anghelache, venit şi el în Groapă odată cu preluarea pachetului majoritar de acţiuni de către Negoiţă.

„E o mare provocare pentru mine. Dinamo este un club care nu mai are nevoie de nicio prezentare, iar faptul că am fost numit în locul domnului Dănilescu, care a făcut performanţe mari oriunde a activat, mă obligă foarte mult. Mă bucur că domnii Negoiţă şi Anghelache au avut încredere în mine şi sper să facem treabă bună împreună”, a declarat Cristian Bobar pentru expressdebanat.ro.