FOTO. Lucrare istorică la Oravița. 2,5 milioane de euro pentru un campus ca-n filme!

După eșecul din teren privind lucrările de alimentare cu apă și canalizare, conducerea orașului este de părere că se pot întâmpla și lucruri bune, iar un constructor serios poate demonstra faptul că o investiție poate fi gata la timp, fără să genereze probleme conexe pentru administrație.

La Liceul Tehnologic „Mihai Novac” se lucrează intens pentru construirea primului campus școlar pe care îl are orașul.  Acesta este prevăzut cu sală de sport, cantină, internat pentru elevi și chiar locuri de cazare pentru profesori. De asemenea, proiectul prevede inclusiv construirea unor corpuri de clădire în care se derulează cursurile, dar și achiziția de mobilier.

 „La Liceul Tehnologic «Mihai Novac» au mai început lucrările și în trecut, în 2008, printr-un proiect pe fonduri guvernamentale, dar acestea s-au oprit din lipsă de bani. Acum avem un proiect european, cu o valoare de 2,5 milioane de euro, și va fi un campus modern. Vom încerca să diversificăm și oferta educațională, astfel încât să ne specializăm pe turism, întrucât zona Oravița este deficitară la acest capitol. Este o criză permanentă de ospătari, bucătari și exemplele pot continua. Luăm în calcul inclusiv specializarea pe domeniul confecțiilor, pentru că avem firme în zonă care au disponibile locuri de muncă în acest sens”, a precizat Dumitru Ursu, primarul orașului Oravița, pentru Express de Banat.

 

Comments

 1. ADY says:

  CE CUPLARAI VA FI AICI AIAIAIAIIA AIAIAIAI IAAI !

 2. iulian says:

  D-LE jurnalist Ona Bejenariu! tu poate nu stii,dar te informez eu,lipsa de ospatari si bucatari nu este,sant o gramada,dar nu lucreza in oravita pe 700 de ron si bonus bataie de joc din partea patronului

 3. IULIAN says:

  Un lucru bine facut,dar de asta data de un psd-ist :))

 4. IULIAN says:

  Like mare de tot ca investiti in scoli,pentru copiii nostri!

 5. oano, traiesti in filme says:

  Oano, tu joci in alt film, se numeste ” scriu la comada ” sau ” pierduta pe o insula pustie cu un ponei (mic si gras)”

 6. Vasile says:

  Ma bucur ca acest primar se gandeste la copiii nostri si a investit in invatamant

 7. x din primarie says:

  ce nu stiti voi este ca lucrarea la Liceul Agricol (Scoala de Arte si Meserii) este inceputa din 2008 ,finalizata in anumite faze si pana nu a venit actualul director al liceului Radu Bompa care s-a zbatut mult , primarul actual nu a fost capabil nici macar sa continue lucari deja incepute. eu ma-m cam saturat de atata ipocrizie nesimtire si minciuna