FOTO: Lucian Voina, cel de-al doilea viceprimar al Reșiței! Într-un final, postul a revenit la PP-DD!

La mai bine de doi ani de mandat, consilierii locali au votat astăzi cel de-al doilea viceprimar al urbei în persoana lui Lucian Voina, singurul ales care a mai rămas la PP-DD.

Deși o parte dintre social-democrați nu îl doreau pe Voina pe scaunul de viceprimar pe motiv că acesta nu s-a implicat suficient în campania electorală pentru a-l susține pe Victor Ponta, astăzi a fost votat cu 16 voturi. Votul a fost unul secret, iar patru dintre consilierii locali și-au exprimat dezacordul cu privire la viitoarea funcție pe care acesta ar urma să o dețină, odată ce la Instituția Prefectului sunt validate toate actele necesare.

,,Pot să vă spun că astăzi a fost răsplătită consecvența grupului care a fost PP-DD până la Ordonanța 55, seriozitatea de care am dat dovadă până acum în abordarea tuturor proiectelor care au fost prezentate în ședințele de consiliu și pot să vă spun că politica pe care o voi duce de acum înainte va fi în favoarea cetățeanului”, a declarat Lucian Voina, în urma numărării voturilor celor 20 de aleși locali.  Noua funcție, potrivit lui Voina, îl va face mai responsabil și îl va determina să aibă o bună colaborare cu primarul și celălalt viceprimar al municipiului, Ioan Crina.

[slickr-flickr search=”sets” set=”72157649810942772″]

Deocamdată, Voina nu are un birou, dar executivul a explicat că îi va găsi un loc în care să îi amenajeze cabinetul.

gif card de energie dacus 1000x100 Brantner 1000x100px

,,Mereu ne adaptăm! Ca atare, nici dânsul, nici alții nu vor rămâne fără birou. Ne vom strădui să îi oferim o locație corespunzătoare cât mai repede. Mă supun voinței legislativului local, votul a fost evident politic. Au fost făcute anumite afirmații și acum 2 săptămâni. Se iau decizii politice, politicul influențează economicul, eu mă supun voinței politicului local și nu numai local. Decizia vine de mai sus, de la București. Știu că au avut loc tot felul de susțineri politice. Așa cum o persoană a fost pusă politic într-o funcție, la fel poate să renunțe la această funcție, datorită faptului că există alte interese politice, a spus edilul-șef Mihai Stepanescu, care a remarcat că, potrivit vechiului acord din USL, cel de-al doilea post de viceprimar ar fi trebuit să le revină liberalilor, dar care nu și-au manifestat în vreun fel interesul pentru ocuparea funcției.

Precizăm că viceprimarul unui oraș se alege prin votul consilierilor locali. Lucian Voina este în prezent profesor la Liceul de Artă ,,Sabin Păuța” din municipiu.

Ședința de astăzi a fost ultima din acest an.

publicitate si promovare online banner maxagro STPT job 1000x200

Comments

 1. alex says:

  Daca si gunoiu asta a ajuns viceprimar ce mai e de zis!De la profesor care nu venea la ore si cerea mereu atentii sa treaca elevii pana la vanzator de rable aduse din Italia acum e viceprimar.BRAVO!

 2. sorin says:

  bine zis alex ai mare dreptate….ce a ajuns si resita

 3. emilio says:

  daca un biet bisnitar de masini a ajuns viceprimar de resita ,,,ma bucur ca nmu mai locuiesc acolo ,,,,,,,,,P E N I B I L !!!!!!!

 4. emilio says:

  daca un bisnitar de masini a ajuns viceprimar….ma bucur ca nu mai locuiesc acolo, neam sa nu mai aud de orasu ala, blestemat dupa cum se vede de soarta ….

 5. Alex says:

  Asta este lumea politica in care traim! Ceilalti sunt altfel_!

 6. sorin says:

  nu stiti ca banu invarte totul nu stiu de ce va mai bateti capul cu toate tampeniile, vai de capul lor daca si asta a ajuns viceprimar…sincer cand ma uit si vad ce se intampla imi vine rau….

 7. Resita says:

  Vai de capu nostru , o sa ajungem exact ca si Anina
  Nu am mai vazut o investitie in orasu asta de mult timp
  Nu tu loc de munca nu tu investitori
  Las ca avem bani de Lepa si de toate leprele din Serbia
  Pana si impodobirea orasului e facuta ca la tara
  Orasul Resita depinde de barbalata si de chebutiu

 8. unu says:

  Hobit cracanat si spân ce esti du-te inapoi in gaura ta de sobolan ca infectezi Resita si mai mult cu duhoarea ta de mincinos.Resita a ajuns rau de tot daca sunt oameni ca tine in primarie.Dar nui nimic in1 an maxim 2 te vedem si pe tine cu bratari de la DNA.Pacat de Resita!!!

/** clever pariuri **/ /** sfarsit clever **/