FOTO. Laboratorul de analize medicale al Spitalului Militar, renovat și reamenajat cu aparatură performantă. Ce servicii oferă?

spitalul militar timisoara 4

Au fost lucrări complexe de renovare și reamenajare a spațiului care găzduiește laboratorul de analize medicale al Spitalului Militar din Timișoara, în ultimele luni. În urma lucrărilor, au fost amenajate suprafețe de lucru moderne, iar laboratorul a fost dotat cu aparatură performantă. 

Laboratorul de analize medicale al Spitalului Militar Timișoara oferă o gamă variată de analize medicale prin departamentele sale de hematologie, biochimie, imunologie si microbiologie.

spitalul militar timisoara 1

leader board 728 x 90 px

„Misiunea asumată a echipei este aceea de a asigura în permanență calitatea și exactitatea rezultatelor obținute la analizele efectuate în laborator. Spitalul Militar Timișoara a investit permanent în dotarea laboratorului de analize medicale cu echipamente și aparatură modernă, cu ajutorul cărora să crească adresabilitatea acestuia, să diversifice permanent gama de analize executate, cu rezultate care să fie oferite eficient, rapid și cu respectarea criteriilor de calitate. Performanța este garantată și prin pregătirea profesională continuă a specialiștilor din laborator, personalul fiind permanent încurajat să dezvolte tehnici noi de lucru, la standarde înalte.”, au transmis reprezentanții Spitalului Militar.

spitalul militar timisoara 2

Laboratorul deservește atât pacienții, în scopul monitorizării stării lor de sănătate, dar vine și în sprijinul medicilor clinicieni angajați în procesul elaborării unui diagnostic corect și rapid, precum și în cel al stabilirii unei conduite terapeutice corecte și adaptate fiecărui pacient în parte, susținând conceptul actual al medicinei personalizate și bazată pe dovezi.

spitalul militar timisoara 3

Recent, la Spitalul Militar au fost finalizate și lucrările de reabilitare la acoperișul și fațadele clădirii. Investiția, în valoare de peste 11 milioane de lei, a fost făcută cu fonduri de la Ministerul Apărării Naționale.

CITEȘTE ȘI: Fațada celei mai întinse clădiri istorice din Timișoara, reabilitată printr-o investiție de 11 milioane de lei