FOTO. La Timișoara e fără supărare! Garajele puse la pământ de Robu au dat naștere câtorva zeci de locuri de parcare

1000x100

Primarul Timișoarei a adus schimbări pentru locuitorii zonei Sirius-Rachetei, unde, în locul numeroaselor garaje aflate între blocuri, s-a realizat o parcare cu 82 de locuri, în urma curățării zonei respective. Dacă la Reșița pare să urmeze un adevărat război între Primărie și proprietarii de garaje, în Timișoara oamenii sunt mult mai înțelegători.

Chiar dacă toate garajele au fost în totalitate demolate, primarul Robu susține faptul că acum zona respectivă are un aspect civilizat, iar locatarii sunt extrem de mulțumiți de rezultatul obținut.

Sunt spații verzi, locurile de parcare sunt locuri de parcare, avem trotuare, avem bănci, avem o grămadă de copaci plantați. Înainte era plin de garaje și arăta așa cum arată peste tot unde sunt garaje, era o imagine de lumea a treia. Acum și acest spațiu a devenit unul civilizat și am o satisfacție atunci când vin în zonă. Cetățeni care au avut garaj îmi spun că nu au nicio supărare că le-am demolat garajul, îmi spun «Felicitări, domnule primar, suntem foarte mulțumiți de ce a ieșit și chiar nu regretăm că am rămas fără garaj. A meritat!»”, declară Nicolae Robu.