FOTO/VIDEO: Incendiu cu pagube de 160.000 de lei!

Pompierii Inspectoratului pentru Situaţii de Urgenţă din judeţ au avut parte de o intervenție serioasă în urma unui incendiu dintr-o localitate cărăşeană. Flăcările au distrus o casă întreagă, iar pagubele se ridică la peste 150.000 de lei.

Un nor negru de fum a învăluit localitatea Tirol, după ce o casă particulară din zonă a fost mistuită de flăcări. Deşi deplasarea s-a făcut cu dificultate  din cauza drumului cu foarte multe denivelări, militarii Detaşamentului de Pompieri Reşiţa au ajuns cu două autospeciale şi au reuşit să stingă incendiul. La faţa locului acţionau deja opt voluntari ai serviciului Doclin, folosind apa de la reţeaua de hidranţi ai satului.

incendiu tirol incendiu tirol2

Focul se manifesta cu flacără pe întreaga suprafaţă, de aproximativ 350 mp, a acoperişului imobilului. Incendiul a fost lichidat în totalitate după aproximativ patru ore. Nu a existat pericolul extinderii incendiului la alte imobile şi nu s-au înregistrat victime omeneşti sau din rândul animalelor. Cel mai probabil, focul a izbucnit din pricina unui scurtcircuit electric al unui cablu electric defect într-o magazie lipită de casă. Pagubele au fost estimate la aproximativ 160.000 lei”, a precizat Adriana Marghescu, ofiţer de relaţii al ISU Caraş-Severin.

incendiu tirol3 incendiu tirol4

CITESTE SI: VIDEO/FOTO: Incendiu la Blocul 800!

Una dintre cauzele care au dus la distrugerea gospodăriei a fost apelul făcut cu întârziere la 112. Printre bunurile materiale care s-au făcut scrum se află acoperişul, geamuri, uşi, mobilier, aparatură electronică şi electrocasnică, precum şi aproximativ 200 litri de motorină. Cu toate acestea s-a reuşit salvarea unor bunuri cu o valoare aproximativă de 100.000 lei. Este vorba de mobilier, saltele, materiale textile, aparate electrice.

FOTO/VIDEO: ISU ,,Semenic” CS