VIDEO/FOTO: Incendiu la Blocul 800!

Un apartament de la etajul patru, din incinta blocului 800, a luat foc în această dimineață. Pompierii au ajuns în timp util la fața locului, acolo sosind și două echipaje ale ambulanței.

UPDATE, 9.46

Deși flăcările au fost lichidate, angajații Serviciului Public Direcția de Administrare a Domeniului Public și Privat încă fac eforturi să reducă pagubele pe cât posibil. Asta, întrucât apa folosită de pompieri pentru stingerea incendiului a ajuns la etajele inferioare, iar documentele care se află stocate în birouri ar putea fi afectate. Potrivit unor surse apropiate Express de Banat, lucrurile sunt deocamdată ținute sub control. Angajații acționează cu toate mijloacele de care dispun pentru a scoate apa din birouri.

UPDATE, ora 8:30

Din primele cercetări la fața locului ale pompierilor, se pare că incendiul a fost provocat de o lumânare aprinsă. Locatarii garsonierei incendiate au lăsat o lumânare aprinsă și au plecat din locuință. Așadar, în momentul declanșării incendiului nu se afla nimeni în garsonieră. Din fericire, nu au existat victime, iar singura locuință ce a ars a fost garsoniera de unde a început totul. Pe același palier, la etajul patru, se află și arhivele unei instituții.

UPDATE, ora 8:00

Aproximativ toți locuitorii au fost evacuați, mulți dintre aceștia intoxicându-se cu monoxid de carbon, având nevoie de îngrijiri medicale. Se pare că în apartament se află persoane, însă nu se știe numărul acestora. Pompierii se luptă cu focul, aceștia încercând să evacueze blocul, dar cu greu, din cauza lipsei vizibilității.

Sub apartamentul incendiat se află o tipografie.

20140115_075651

Revenim cu amănunte!