Muncitorii Velo City sunt terorizați de Chebuțiu și Preda!

explo 1000x200

În urma materialului publicat de reporterii Express de Banat în cursul zilei de ieri, angajații societății din Mociur au rupt tăcerea și spun că sunt amenințați cu desfacerea contractului de muncă de cei care conduc fabrica în care lucrează sub teroare.

Articolul Protest Spontan la fabrica lui Adrian Chebuțiu. Angajații Velo City au oprit activitatea i-a determinat pe angajații societății să le dezvăluie reporterilor Express de Banat toate problemele cu care se confruntă. Anagajatul societății explică faptul că până să se ajungă la oprirea activității muncitorii au purtat mai multe discuții cu cei care conduc fabrica pe tema salariilor și a bonusurilor. Proteste au mai avut loc în această lună.

„Săptămâna trecută, muncitorii s-au mai oprit din muncă tot din cauza salariilor, am renunțat și ne-am înțeles cu conducerea societății să începem lucrul și să așteptăm până miercuri (a fost un termen de rezolvare). Nu s-a întâmplat nimic și muncitorii au refuzat să mai lucreze. Ne-am oprit din lucru prima dată în schimbul 1, apoi s-a mai lucrat până la sfârșitul schimbului, 14:30. La intrarea muncitorilor în schimbul 2 s-a refuzat total să mai lucrăm, explică angajatul societății în mailul transmis pe adresa redacției contact@expressdebanat.ro.

Deși în curtea societății nu era urmă de angajat, muncitorii subliniază faptul că nici în schimbul 2 nu au lucrat, ci operatorii au stat lângă liniile de producție și au așteptat rezolvarea problemei.

Terorizați de Chebuțiu și Preda

„Oamenii nu vor să lucreze până se va face ceva în privința salariilor. Asta, dacă nu ni se vor desface tuturor contractele de muncă, așa cum am fost amenințați de conducerea societății. Dorim să publicați și vă cerem ajutorul cu această problemă. Acești hoți au distrus tot orașul, această fabrică este foarte profitabilă și cu siguranță intră foarte mulți bani, dar își împart între ei. Nu avem unde să plecăm, unde să ne angajam. Suntem disperați de când au venit Adrian Chebuțiu și apropiații lui. Ba mai mult, circulă zvonuri că noul director executiv ar fi Adrian Preda. De la eliberarea lui, Chebuțiu nu și-a făcut apariția în mijlocul muncitorilor, cum o făcea înainte să fie închis, se arată în mailul trimis de unul dintre angajați, care a insistat să îi păstrăm ascunsă identitatea.

banner 970 x 250