Baza de la Jupa, scoasă la licitație!

casinoherculane by sungarden alv bannerexpressbanat resita 1000x100px ian24

Consilierii locali ai oraşului de pe Timiş şi Sebeş s-au adunat astăzi în şedinţa de plen şi au votat de comun acord zeci de proiecte de hotărâre. Unul dintre acestea vizează baza sportivă din satul aparţinător Jupa.

Terenul multifuncţional de peste 600.000 de lei, inaugurat la finele anului 2012, le-a adus idei caransebeşenilor. Pentru a beneficia de o organizare cât mai eficientă, reprezentanţii municipalităţii vor să îl rentabilizeze, motiv pentru care va fi scos la licitaţie publică în plic închis. Potrivit conducerii primăriei, baza sportivă se doreşte a fi închiriată şi pentru a putea fi controlate cheltuielile acesteia.

Baza sportivă va fi scoasă la licitaţie pentru închiriere, astfel încât cel care o va administra să poată să o organizeze într-o soluţie cât mai eficientă, iar Primăria Caransebeş să primească o chirie rezonabilă şi necesară pentru a amortiza cheltuielile de la această bază şi, în acelaşi timp, pentru a evita angajarea unui personal suplimentar în vederea administrării  acesteia de către Consiliul Local”, a precizat edilul-şef Marcel Vela.

CITESTE SI: Din peisagistica orașului Caransebeș vor lipsi turnulețele romilor

Disponibilitatea oficialilor pentru închirierea terenului de sport de la Jupa este făcută în ideea de a deschide o bază sportivă modernă pentru tineretul din cartier şi nu numai. „Vrem ca acest loc să fie un punct de atracţie pentru toate persoanele care vor să facă mişcare, sport, iar baza să fie administrată la un nivel calitativ superior”, a adăugat liderul gugulanilor.

promovare banner maxagro

Proiectul bazei sportive a fost început din fonduri guvernamentale şi a fost finalizat cu bani de la bugetul local. Baza dispune de un teren multifuncţional – fotbal, baschet, handbal, volei şi este dotată cu instalaţie de nocturnă şi vestiare.

CITESTE SI: Cât de înstăriţi sunt aleșii locali din Caransebeș?

FOTO: www.caon.ro

publicitate tmc 640

Comments

 1. Ziare Gorj licitatii says:

  Buna ziua,
  De acum puteti publica licitatii ziare Gorj prin intermediul Metropolitan Maxpress.
  Anunt Licitatie Gorjeanul, Licitaii Anunturi Gorjeanul simplu rapid si eficient.
  Cum public licitatii in Ziarul Impact de Gorj ?
  Contravaloarea anunturi Gazeta de Sud poate fi achitata si prin Card Bancar
  Ziarul Cuvantul Libertatii publicare licitatii va ofera posibilitatea de a achita contravalorea anuntului prin SMS
  Anunturi Licitatii Ziarul Gorjeanul contact 0768.44.11.33, 0721.08.08.10

/** clever pariuri **/ /** sfarsit clever **/