FOTO. Copil de 5 ani, ucis într-un accident rutier! Șoferul vinovat, căutat de polițiști [UPDATE]

explo 1000x200

Un accident rutier grav s-a petrecut, în această dimineață, pe Autostrada Timișoara-Lugoj. Trei persoane au decedat, printre care și un minor de 5 ani. Polițiștii îl caută în continuare pe șoferul vinovat, cel care a intrat cu mașina pe contrasens.

În jurul orei 4.30, pe Autostrada Timișoara-Lugoj s-a dat alarma. Două mașini s-au ciocnit frontal, după ce una dintre ele a pătruns pe contrasens.

În mașina care circula regulamentar se aflau 3 adulți și doi minori. Doi dintre adulți au fost găsiți încarcerați și, din păcate, muriseră în urma impactului. Cei doi minori erau inconștienți, fiind transportați la spital în comă. În jurul orei 10.00, unul dintre ei, în vârstă de 5 ani, a decedat. La spital a fost dus și cel de-al treilea adult, tatăl copiilor, însă acesta nu are nevoie de îngrijirea medicilor.

Nu se știe însă cine se afla în cealaltă mașină, cea care a provocat, de fapt, accidentul. Autoritățile ajunse la fața locului nu au găsit pe nimeni.

UPDATE, ora 11.20

Șoferul care a părăsit locul accidentului a fost depistat de polițiștii orașului Făget în localitatea Șușani, în câmp, la 200 de metri de calea ferată. Acesta se deplasa pe direcția Criciova-Mănăștiur.

În urma testării bărbatului cu aparatul etilotest a rezultat o valoare de 0,39 mg/l alcool pur în aerul expirat.

CITEȘTE ȘI: Mesaj sfâșietor în memoria băiețelului decedat în accidentul din această dimineață! „Rareș, vei fi mereu campionul echipei rachetă”