Mesaj sfâșietor în memoria băiețelului decedat în accidentul din această dimineață! „Rareș, vei fi mereu campionul echipei rachetă”

casinoherculane by sungarden alv bannerexpressbanat resita 1000x100px ian24

Copilul de 5 ani, care și-a pierdut viața fiind implicat în accidentul de pe Autostrada Timișoara-Lugoj, făcea parte din Clubul Sportiv Comunal Ghiroda și Giarmata Vii. Reprezentanții clubului și-au exprimat deja regretul pentru dispariția tragică a micuțului Rareș.

La scurt timp după ce a fost anunțată moartea băiețelului implicat în accidentul rutier deosebit de grav, în care au pierit și bunicii copilului, pe pagina oficială a Clubului Sportiv Comunal Ghiroda și Giarmata Vii a fost postat un mesaj emoționant pentru micuțul fotbalist.

„Suntem profund îndurerați de acest tragic moment. Fiecare părinte și-ar da propria lui viață pentru a o salva pe a copilului său. Suntem alături de familiile îndurerate și de toți părinții «echipei rachetă», așa cum se numește echipa de juniori 2011, echipa care a adus cele mai multe trofee clubului nostru. Rareș, vei fi mereu mereu campionul echipei rachetă în sufletele noastre și ale colegilor tăi”.

promovare banner maxagro Muzeul TM

CITEȘTE ȘI: FOTO. Copil de 5 ani, ucis într-un accident rutier! Șoferul vinovat, căutat de polițiști [UPDATE]

1000x100 (2) STPT job 1000x200
/** clever pariuri **/ /** sfarsit clever **/