Alex Pelici a mai primit un atacant!

Ripensia Timișoara a bifat și al doilea transfer al verii, după ce a bătut palma cu Denis Golda. Roș-galbenii au mutat tot în atac, de data aceasta cu Albert Voinea, jucător cu experiența ligii secunde, dar care în ultima vreme a jucat prin Liga 3.

Vârful de atac este născut în 1992 la Târgu Jiu și măsoară 1,85 de metri. Voinea a debutat la seniori la Pandurii, după care a trecut pe la Gloria Bistriţa, Damila Măciuca, Universitatea Craiova, Metalul Reşiţa, Şoimii Pâncota, CSM Râmnicu Vâlcea, unde a lucrat cu Pelici, după care a ajuns la Unirea Tărlungeni, ACS Şirineasa, CNS Cetate Deva, iar ultima dată a jucat la ACS Dumbrăvița. Cu Ripensia, a semnat un contract pe trei sezoane.

Dumitru Mihu, președintele Ripensiei, spune că îi e greu să convingă jucători, deoarece se vehiculează salarii foarte mari în următoarea ediție de ligă secundă. „Avem o listă cu şapte-opt-nouă nume. Va trebui să aducem patru-cinci-şase dintre ei. Mizăm şi pe jucători din ligi inferioare. Nu doar din zonă, ci şi din alte părţi. Piaţa a explodat, sunt salarii foarte mari. Sunt multe cluburi cu bugete bune la Liga 2”, ne-a precizat Mihu.

Oficial, Ripensia s-a despărțit deocamdată de Marian Anghelina, Horațiu Moldovan și de Andrei Dumiter. Și alți jucători sunt la final de contract. Unora li se va propune însă prelungirea înțelegerii.