Rece și cu spume! Sărbătoarea Berii revine la Lugoj, cu Proconsul cap de afiș

po 1000x100px (3)

Lugojenii sunt invitați să guste din plin trei zile de Sărbătoare a Berii. Cea de-a XIX-a ediție va avea loc pe platoul Casei de Cultură a Sindicatelor și va începe astăzi, la ora 18.00.

Evenimentul, organizat de Palmyra Fest – Târgoviște în colaborare cu Primăria și Casa de Cultură a Municipiului Lugoj, va începe ca de obicei cu „Alaiul berarilor”, pe traseul Universitatea Europeană Drăgan – Primărie – platoul Casei de Cultură a Sindicatelor. În prima seară, programul artistic va fi susţinut de cele două ansambluri ale Casei de Cultură a Municipiului Lugoj – Ansamblul de Copii și Tineret „Lugojana” și Ansamblul Folcloric „Lugojana”, care vor prezenta dansuri populare din zona de câmpie şi munte a Banatului. Vor cânta interpreţii de muzică populară: Petrică Miulescu Irimică, Ramona Viţa, Mihaela Petrovici, Mona Lisa Șufan, Toni Bagiu, Andreea Tămaș, Andreea Farcaș, Denisa Lupulescu, Călin Dănilă și Larisa Lungu.

Sâmbătă, 22 iunie, de la ora 20.30 vor concerta: Smoke Flow & Skullboy, Jorge și Simona Nae.

banner 1000 x 100 hd

Duminică, 23 iunie, de la ora 20.30, organizatorii propun un nou concert, susținut de Alex Anka cu Răzvan Pomoja, Trupa Axis și Proconsul, acestea fiind și „piesele grele” de pe afișul din acest an.

Tradiționalul foc de artificii este programat, ca de obicei, la finalul festivalului.

03 britannia 1000 x 100 gif