FOTO: A câştigat experienţa!

În etapa a IV-a a Diviziei A la handbal feminin, Universitatea Reșița a pierdut din nou, 24-25 (14-12), în Sala Polivalentă, cu CSM Bistrița.
Fetele antrenate de Cristian Busuioc și Liviu Viașu au ajuns la cea de-a patra înfrângere în tot atâtea meciuri disputate în actuala stagiune de campionat. Dacă primele trei eşecuri suferite de reşiţence au fost la diferenţe mari de scor, de data aceasta handbalistele de la Universitatea au fost învinse la limită. În ciuda faptului că au intrat la pauză cu un avantaj de două goluri, gazdele nu au reușit nici de această dată să spargă gheața. Handbalistele de la CSM Bitriţa au fost mai inspirate în partea secundă, au refăcut handicapul şi chiar s-au impus la un gol diferenţă.

Antrenorul Universităţii, prof. Cristian Busuioc, consideră că elevele sale nu s-au făcut de râs, deoarece au jucat bine împotriva unui adversar care are ca obiectiv promovarea în Liga Națională. „Am întâlnit un adversar puternic, consider că nu ne-am făcut de râs, am condus cu două goluri la pauză, ne-am ținut bine de adversar, însă nu am obținut ceea ce ne doream astăzi. Dacă nu a fost să fie victorie, măcar un rezultat de egalitate puteam obţine, dar pe final am făcut câteva greșeli și am fost taxaţi de o echipă cu experiență, care are în componență jucătoare cu o valoare peste cea a fetelor noastre. S-a văzut acest lucru, au profitat și au câștigat”, a declarat Busuioc.

Comments

  1. LuxPhotoFuchs says:

    Un dram de respect pentru fetele acestea care de multe ori sufera contacte dureroase cu suprafata de joc. Cel care a facut fotografiile ar fi putut sterge pe cea alaturata in care resiteanca se loveste de podea cu …nasul! Oare daca sportiva respectiva ar fi fost sora, fiica sau iubita fotografului nu ar fi indepartat de urgenta fotografia?