[FOTO] Caransebeșul pedalează! Transportul ecologic, o provocare acceptată!

po 1000x100px (3) untitled design set 970x90 px

Printr-o mediatizare foarte bună pe rețelele de socializare, caransebeșenii și-au dat mâna într-o provocare inedită de a ieși în natură cu bicicletele și chiar a parcurge unele trasee în jurul orașului de la poalele Muntelui Mic.

Potrivit organizatorului George Pelin, aproape 100 de participanți de la cel mai mic cu vârsta de 7 ani până la cel mai în vârstă (66 de ani), s-au recreat într-o zi deosebit de frumoasă de duminică, au socializat, au împărtășit aceeași pasiune și s-au bucurat de priveliștile cu iz de toamnă din jurul orașului.

„Traseul a fost unul ușor de abordat de către toți participanții, deoarece a fost realizat la un nivel mediu. Consider că suntem un oraș cu locuitori care dețin biciclete, iar zonele sunt foarte frumoase și este păcat să nu profităm de ele. Participanții s-au simțit bine, așteaptă ediția următoare. Ideea a pornit de la a aduce cât mai mulți membri activi în grupul MTB Caransebeș, dar și de a promova mișcarea și descoperirea naturii. De asemenea, în această inițiativă am fost susținuți de Poliția Locală și de firma TMD Friction, care a oferit șepci tuturor participanților”, ne-a precizat George Pelin. Acesta a dorit să adauge că ediția de anul viitor va fi dedicată atât alergătorilor, cât și bicicliștilor.

casinoherculane by sungarden gif card de energie dacus 1000x100

[slickr-flickr search=”sets” set=”72157672672458631″]

versay aprilie 980x120 px banatica 1000x100
/** clever pariuri **/ /** sfarsit clever **/