FOTO: Campania violetă continuă!

Candidații PP-DD la alegerile din 9 decembrie își continuă campania electorală în stilul pe care l-au abordat încă de la început, și anume fiind în mijlocul oamenilor și ascultându-le doleanțele.

Valentin Blănariu, care candidează pentru funcția de deputat pe Colegiul Reșița, împreună cu Nicolae Orăvicean, candidatul PP-DD la funcția de senator pe Colegiul 1 și membrii partidului ajung în fiecare zi în mijlocul oamenilor pentru a discuta cu aceștia și pentru a câștiga susținerea lor la alegerile din această iarnă. Astăzi, cartierul Govândari din Reșița a fost luat la pas de echipa de campanie a PP-DD. După ce au stat de vorbă cu oamenii din Piața Nord și comercianții de pe B-dul Republicii, cu toții au ajuns în zona Renk pentru a se întâlni cu angajaţii firmelor de confecții și ai uzinei din cartierul reșițean.

”Atât eu, cât și colegul meu am fost astăzi în mijlocul oamenilor din Govândari, am stat de vorbă cu ei, le-am ascultat problemele și i-am invitat să fie alături de noi la vot, pentru a face, împreună, o schimbare”, declară candidatul pentru Camera Deputaților, Valentin Blănariu.

Pentru că din Colegiul 1 Senat fac parte mai multe localități din județ, iar candidatul PP-DD Nicolae Orăvicean își dorește să ajungă la fiecare cetățean, să își cunoască electoratul, acțiunile sale vor continua în acest sfârșit de săptămână în Oravița, Forotic și Vrani.

”Campania merge greu, este obositor, pentru mine dispersia este mai mare, trebuie să ajung peste tot în colegiu, dar este o experiență interesantă pentru că reușim să intrăm în contact sută la sută cu ceea ce este România reală. Pentru clasa politică actuală nu există decât o Românie a lor, în turnul de fildeș pe care și l-au creat, și mai puțin se ocupă de România reală. Eventual își mai amintesc în campaniile electorale. De asta lumea e dezamăgită și deznădăjduită. Mă surprinde însă că procentrul de pozitivitate al oamenilor la campania noastră este mult mai mare decât ne așteptam, dar totuși cu mai puțină speranță”, precizează candidatul pentru Senatul României, Nicolae Orăvicean. (P)

 

Error fetching Flickr photos: A feed could not be found at `https://api.flickr.com/services/feeds/photoset.gne?lang=en-us&format=feed-rss_200&nsid=73090501@N07&set=%2072157632083033350&per_page=50`; the status code is `404` and content-type is `text/html; charset=UTF-8`

Comments

  1. Pakatos says:

    BUN ARTICOL Andreea Ivascu…FELICITARI !!!