Fotbaliștii de la Electrica au câștigat „meciul” sezonului cu Poliția Locală Timișoara. Cu ordin de la Robu!

Juniorii clubului de fotbal Electrica se vor putea antrena din nou și pe terenul sintetic de la baza sportivă situată lângă sediul Poliției Locale Timișoara. După ce oamenii lui Dorel Cojan au transformat suprafața de joc în parcare, profitând de faptul că terenul nu era trecut în cartea funciară cu o destinație sportivă, Nicolae Robu le-a dat polițiștilor locali peste nas!

De altfel, părinții și copiii clubului au venit anterior în ședințele de Consiliu Local să se plângă de situație. Edilul le-a dat dreptate. „Concluzia mea este că nu e bine să schimbăm destinația. Este bine că o păstrăm ca bază sportivă într-un întreg care prinde coerență și prin ceea ce am mai amenajat acolo în ultima vreme. Am un plan să mai adăugăm ceva la ceea ce este deja făcut. Suntem deficitari la capitolul baze sportive. Aici marea problemă era că terenul a fost construit ilegal. Am greși dacă am păstra hotărârea anterioară. Eu vă îndemn să renunțăm la hotărârea anterioară și să căutăm o soluție pentru Poliția Locală, și ea trebuie ajutată”, a precizat primarul despre hotărârea de Consiliu Local pentru parcare pe teren.

CITEȘTE ȘI: Teren sintetic, transformat în parcare pentru Poliția Locală! Nicolae Robu: „Nu este aceasta cea mai importantă problemă a orașului”

Discuția a fost deschisă deoarece consilierii urmau să voteze o adresă împotriva plângerii formulate de cei de la clubul Electrica împotriva hotărârii respective. Robu a îndemnat Consiliul Local Timișoara să admită plângere și să revoce hotărârea. Un reprezentant al Poliției Locale ar fi avut ceva de obiectat, dar edilul, autoritar, „i-a tăiat macaroana”. „N-are rost să ne mai pierdem vremea, domnule reprezentant al Poliției Locale! V-am zis care e concluzia mea și nu mă mai întoarceți! E o concluzie la care am ajuns mergând pe teren. Să nu mai prind mașini pe acel teren!”, a precizat Robu.

Poliția Locală se plânge de lipsa locurilor de parcare pe Strada Renașterii.

CITEȘTE ȘI: Nicolae Robu s-a răzgândit în privința terenului sintetic de fotbal transformat în parcare de Poliția Locală

tmc 640