Distacţie la cote maxime, de 1 Iunie, pe faleza Dunării

Casa de Cultură Moldova Nouă, cu sprijinul Primăriei și Consiliului Local, organizează o serie de activități dedicate Zilei Internaționale a Copilului.

În acest weekend, cu ocazia zilei de 1 Iunie, faleza Dunării de la Moldova Nouă va deveni o lume minunată la care sunt așteptați să adere toți copiii, participarea la tot felul de activități fiind modalitatea ideală prin care micuții se pot desprinde de monotonie, exersându-și astfel imaginația, spiritul de echipă, precum și spiritul competitiv.

Momentul care va da startul evenimentului de sâmbătă este programat să înceapă la ora 11.00, Roxy și trupa având menirea să-i tragă pe cei prezenți în lumea personajelor de poveste. Tot aici vor fi organizate ateliere de face painting și vor fi oferite baloane tuturor participanților.

Începând cu ora 12.00, copiii se vor putea bucura de spectacolul „Cei trei purceluși” a Teatrului de de Vest din Reșița – o adaptare după Serghei Mihalkov (regia Dan Țopa).

Întreaga activitate desfășurată pe faleza Dunării va fi presărată cu tot felul de jocuri și concursuri menite să-i bucure pe cei mici și să le mențină buna dispoziție.

În cazul în care condițiile meteorologice nu vor fi favorabile desfășurării evenimentului pe faleza Dunării, organizatorii anunță că toate activitățile prevăzute în program se vor muta la Sala de Sport a orașului Moldova Nouă.