Lupșac îşi cumpără numai limuzine de lux!

Petru Lupşac nu pare să resimtă prea tare furtul celor 370.000 de euro şi 160.000 de lei care au dispărut odată cu seiful din garajul casei sale, în iarna anului trecut.  

Fostului şef al Finanţelor Publice din oraşul de pe Valea Bistrei îi merge foarte bine după ce a renunţat să mai fie funcţionar public şi s-a rezumat doar la gestionarea afacerilor familiei. Din colectarea fierului vechi ar veni o mare parte din veniturile soţilor Lupşac. Cel puţin aşa au justificat prezenţa sumelor foarte mari pe care le ţineau în seiful furat. Soţii Lupşac au condus şi continuă să o facă şi după ce au fost călcaţi de hoţi numai maşini de lux, ceea ce a dat naştere la tot felul de speculaţii. Văzut la volanului unui Audi A8 de multe zeci de mii de euro, Lupşac le-a dat ocazia cârcotaşilor să se îndoiască de faptul că acel seif ar fi fost plin cu bani. „Mașina pe care a deținut-o soția mea, un BMW X6, a fost accidentată și am avut asigurare CASCO pentru autoturism. Am încasat banii, circa 35.000 de euro, și am cumpărat-o pe cea de acum cu 32.000 de euro. Am mai rămas, practic, cu 3.000 de euro”, le-a răspuns Lupşac cârcotaşilor.

Mai mult decât atât, acesta explicase imediat după furtul seifului şi de unde proveneau acele sume uriaşe, precizând că poate justifica fiecare leu. „Mulți vorbesc prostii. Într-adevăr am avut mulți bani, dar am și documente pentru ei. Banii erau în regulă, erau legali, erau ai societății pe care o administra soția, deci nu este nicio problemă. Voi fi chemat de cineva la un moment dat și voi arăta și documentele. Banii sunt ai societăților comerciale, o parte, iar cealaltă parte, ai familiei, deci nu au nicio treabă. Ei mă tot bagă în oală că am fost bugetar și de unde atâția bani. Am explicat de unde”, a declarat, în exclusivitate pentru expressdebanat.ro, Petru Lupşac.

Comments

  1. fixfotopics says:

    zi, bah, de Hauptmann ca tu te pricepi. zi ceva de Macelaru Carnagiu, nu-l lasa pe Ciuciu sa bata campii ca nu se pricepe. o fi trecut el si prin Otelu Rosu si de aia a disparut seifu. ca era din tabla ca masinile lu prietenu lu Hauptmann