Folkul se mută la Gărâna pentru două zile!

Drumul proaspăt reabilitat, muzica de cea mai bună calitate și atmosfera de vis vor strânge din nou sute de oameni la Gărâna. Astăzi începe Semenic Fest Folk.

Vasile Șeicaru, Emeric Imre, Ioan Gyuri Pascu, Alina Manole și Cristian Buică sunt vocile care vor încânta în acorduri de folk publicul din Poiana Lupului. Zilele de festival demarează astăzi cu prima seară de spectacol, ce se anunță, ca în fiecare an, una de vis.

Semenic Fest Folk, ediția 2013, promite la fel de multă distracție ca și în anii precedenți. Astăzi, de la ora 19:30, pe scena de la Gărâna se vor aduna câteva nume importante din industria muzicală românească. Ziua de mâine va aduce alți interpreți de muzică folk, printre care Mircea Baniciu, Zoia Alecu și Pragul de Sus, formație ce își va lansa ultimul album.

Intrarea la Semenic Fest Folk este de 50 de lei pentru amândouă serile de spectacol sau 30 de lei pentru o seară. Ziua de duminică este rezervată concursurilor pe bicicletă și Festivalului Berii Bavareze Wieninger, iar intrarea la acest festival este liberă.

CITEȘTE ȘI: TRIPLĂ ACȚIUNE LA POALELE SEMENICULUI!