Accident groaznic Cornuţel! (VIDEO/FOTO)

Trei autoturisme care se îndreptau dinspre Caransebeş spre Reşiţa, pe DN 58, au fost implicate în această seară într-un teribil eveniment rutier.

O depăşire neinspirată şi nepermisă pare să fie, potrivit primelor concluzii ale poliţiştilor de la Rutieră, cauza unui accident groaznic. Un autoturism Citroen, în care se aflau patru persoane, a acroşat două maşini care circulau în acelaşi sens şi a ajuns în şanţ, unde s-a izbit violent de un trunchi de copac. Maşina s-a încolăcit pur şi simplu în jurul trunchiului de copac. Impactul a fost atât de puternic încât scaunul şoferului a ajuns peste cel din dreapta. La fel volanul şi cutia de viteze. Era greu de crezut că din mormanul de fiare va mai fi scos cineva în viaţă, dar medicii de pe Ambulanţă şi cei de la Descarcerare au reuşit să-i scoată pe şofer şi cei trei pasageri în viaţă. Toţi sunt în stare gravă, după cum au informat medicii de la Spitalul Orăşenesc Caransebeş, dar toţi au şanse de supravieţuire. Cel mai grav accidentat este şoferul, care a suferit multiple facturi la membrele superioare şi inferioare.

YouTube video

Ocupanţii celorlalte două autoturisme implicate în accident au scăpat doar cu o sperietură groaznică. Unul dintre şoferi şi-a revenit cu greu din starea de şoc. Teafăr şi nevătămat a scăpat şi un copil de câţiva anişori, care se afla în braţele mamei în momentul impactului.

 

[slickr-flickr search=”sets” set=”72157634997581939″]

Rămâi pe expressdebanat.ro! Revenim cu amănunte!