Flux deviat pentru bagajele pasagerilor Aeroportului Timișoara

bagaj

Bagajele pasagerilor Aeroportului Internațional Timișoara vor ajunge în noul terminal de sosiri externe pe un circuit diferit față de cel obișnuit. Totul, din cauza lucrărilor la viitorul terminal de plecări externe.

Pentru următoarea perioadă, banda de bagaje va funcționa temporar pe un alt circuit, provizoriu instalat pentru a asigura livrarea geamantanelor pentru pasagerii care călătoresc cu ele la cală. Circuitul este marcat corespunzător și își va îndeplini misiunea până la momentul când vor fi gata lucrările de legătură între terminalele de sosiri și plecări externe.

„Dezvoltarea infrastructurii Aeroportului Internațional Timișoara Traian Vuia va aduce avantaje incontestabile pentru confortul și siguranța pasagerilor. Până la finalizarea lucrărilor, aflate în derulare și prevăzute să se încheie la finele anului curent, există însă câteva situații punctuale în care vor exista modificări în fluxurile obișnuite, în special în terminalul de sosiri externe, cel care va fi conectat cu noul terminal de plecări externe, aflat deja în construcție”, a transmis Aeroportul Timișoara.

Lucrările la viitorul terminal de plecări externe au demarat la începutul lunii noiembrie 2022. Investiția se apropie de 90 de milioane de lei. Terminalul se va întinde pe o suprafață de 12.000 de metri pătrați.

/** clever pariuri **/ /** sfarsit clever **/